Speeltheater Wishdom

Speeltheater Wishdom neemt kinderen mee op ontdekkingsreis in de wereld van poppen- en figurenspel. Met verschillende speel- en theatertechnieken werken kinderen aan een voorstelling. Persoonlijke verhalen, wensen en dromen van kinderen worden tot leven gebracht.  Plezier maken en groeien in zelfvertrouwen laten we hand in hand gaan.

Avonturen van Katinka en prof. Plezier

Katinka (8) is het plezier kwijt.  Op school gaat er van alles mis. Op  wonderlijke wijze komt ze in Boxdorp terecht.  Dan ontmoet ze prof. Plezier.  Het begin van een reeks vrolijke en spannende avonturen over een meisje dat op zoek gaat naar geluk en plezier in het leven.
De avonturen van Katinka en prof. Plezier maken onderdeel uit van de interactieve kindervoorstellingen. 

Op ontdekkingsreis in Speeltheater Wishdom met speel- en theaterkunsten.


Open Werkplaats

Vanaf het najaar 2017 is Studio Wishdom wekelijks geopend op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Je kunt er terecht voor workshops, projecten, activiteiten op gebied van speel- en theaterkunsten. Kinderen (6-12), die heel graag met beeld, creatieve werkvormen en toneel willen werken zijn van harte welkom.

  • De workshops en activiteiten zijn onderdeel van de SToryART Masterclass en zijn erop gericht om kinderen te laten onderzoeken hoe zij met verschillende communicatievormen en communicatie-strategieen op creatieve en speelse wijze hun eigen boodschap en verhaal kunnen overbrengen.
  • Met behulp van technieken (2D, 3D, 4D) uit de poppen- en theaterkunst gaan kinderen aan de slag met o.a. tekenen, poppen maken, cartoons maken, animatie, decor ontwerpen, vormgeving, verhalen maken.
  • Kinderen kunnen ieder aan een eigen of gezamenlijk project werken, waarbij spelend ontdekken, creatieve ontwikkeling, verhalen maken centraal staat.
  • Spelenderwijs ontwikkelen kinderen een eigen stijl in communicatie, verkennen zij hun eigen binnenwereld en de wereld om hun heen. Een ontdekkingstocht dat hun helpt te verkennen wat zij belangrijk vinden, wat er allemaal nodig is om hun dromen en doelen te realiseren.
  • Er is ruimte voor maximaal 6-8  kinderen.
  • Wij genieten als kinderen plezier beleven aan hun persoonlijke ontdekkingsreis.

Ben geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Mail: info@studiowishdom.nl of
Telefoon: 06-30305698


 

Nieuws uit Wizoks World

In Wizoks World is weer van alles aan de hand. Kijk, lees of speel je mee? Veel plezier!

Memory-spel

Kijk voor een gratis Wizoks Memory Spel
Verder lezen

Kleurplaat

Kijk voor een gratis kleurplaat van Wizja.
Verder lezen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!