FutureIsland

Professor Plezier droomt van een eiland waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Hij vraagt om hulp aan Katinka en haar vrienden.

FutureIsland en de Waarachtige Pleziermeter

Professor Plezier droomt ervan een eiland te bouwen waar iedereen naar hartelust kan spelen. Er wordt veel te weinig gespeeld, aldus de professor. Niet zo gek, dat de Pleziermeter op 0 staat. Zonder wensen, geen plezier. Als blijkt, dat alle speelwensen in een oude Vergeten Wenskluis opgeborgen liggen lijkt de oplossing dichterbij. Wie heeft dat gedaan? Lukt het professor Plezier om het slot van de oude Vergeten Wenskluis te ontcijferen? 

Het verhaal FutureIsland en de Waarachtige Pleziermeter maakt onderdeel uit van een avonturenprogramma.  Op speelse en creatieve wijze wordt aandacht besteed aan de stappen die we zetten om een idee, een wens, een doel te kunnen realiseren.

Het doel van het avonturenprogramma is om kinderen meer en meer bewust te maken van hun eigen wensen, potentieel en talenten.
Hoe beter je weet wie je bent en wat je wilt, hoe sterker je staat.


Ben je ook op zoek naar een speelse aanpak in persoonlijk leiderschap?
Wij maken van je persoonlijke ontdekkingsreis, een vrolijk avontuur. Neem vrijblijvend contact op voor advies of begeleiding. 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!