Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Workshop – Bioscoop in het donker

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop – Bioscoop in het donker

31 juli 2020 @ 14:00 - 16:30

€ 17,50

Workshop – Bioscoop in het donker

Maak zelf een kleine bioscoop. Wie ga jij verrassen met dit cadeau in het donker? Maar eerst vertelt Carola Pelder jullie meer over de geschiedenis, leuke weetjes en tips rondom storytelling. Waarom worden er eigenlijk verhalen verteld? Welke verhalen horen en zien we graag? Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars.  Deze workshop is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10 – 14 jaar. Veel plezier vanmiddag! 

Corona-maatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM. Om voldoende veiligheid te bieden aan onze cursisten is er ruimte voor maximaal 6 personen in onze workshopruimte. Iedere cursist krijgt een eigen pakket met materialen. Wij vragen cursisten wel zoveel mogelijk eigen schaar, pen, kleurpotloden mee te brengen. Er is de mogelijkheid om een basispakket knutselmateriaal bij ons te kopen.  Heb je vragen? Mail of bel ons.

Het programma

De workshop begint om 14.00 uur.  Vanaf kwart voor twee (13.45 uur) ben je welkom. Je kunt dan alvast een beetje rondkijken in onze feestelijk ingerichte werkplaats.

 • We starten het programma met een introductie over geschiedenis van storytelling. Carola Pelder vertelt jullie meer over verhalenkunstenaars en hoe zij vroeger en nu verhalen vertellen. Waarom worden eigenlijk verhalen verteld? Op welke manieren kun je verhalen vertellen?
 • Samen met de kinderen luisteren en vertellen we ook de leuke en gekke verhalen die zij kennen.  Samen onderzoeken de kinderen hoe je een vertelkunstenaar kunt worden.
 • De kinderen gaan hun eigen 3D bioscoop maken. Weten de kinderen al wat ze willen vertellen?  Na afloop hebben de kinderen hun eigen 3D bioscoop klaar om mee naar huis te nemen.
 • We maken er een feestje van. De kinderen nemen een hartverwarmend vakantieverhaal mee naar huis.

Overige informatie:

 • Voor kinderen van 8 tot 12 jaar
 • Duur:  2,5 uur
 • Materiaal inclusief:
  – basispakket Bioscoopverhalen
  – werkblad bioscoop maken
 • Prijs: € 17,50 per kind
 • Tijd: 14.00 – 16.30 uur
 • Locatie: Storykids Academy – Koninginneweg 62 – Kortenhoef
 • Materiaal optioneel:
  – basis knutselpakket: o.a. lijm, dubbelzijdig plakband, schaar t.w.v. € 5,00 of meer

Zomerthema

De workshops die we aanbieden staan deze zomervakantie allemaal in het teken van hartverwarmende vakantieverhalen. We maken ruimte voor verhalen waar je vrolijk en blij van wordt! Neem je ook een vrolijk of hartverwarmend verhaal mee, dat jij afgelopen weken hebt meegemaakt!

Aanmelden voor een veilig bezoek

 • Wil je meedoen? Bel of mail ons voor het reserveren van een workshop. Het is voor alle bezoekers verplicht om vooraf een kaartje te kopen of te reserveren. Zo zorgen wij ervoor dat het bezoek aan de Storykids Academy veilig verloopt.
 • Een reservering is definitief als het geld voor de workshop is overgemaakt. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Bij de entree van de Storykids Academy worden helaas geen kaartjes verkocht.
 • Verplaats je bezoek naar een andere datum als je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Heb je hierover vragen neem dan contact op met info@studiowishdom.nl of 06 – 30 30 56 98 en vraag naar Carola Pelder.
 • Voordat je de Storykids Academy bezoekt wordt gevraagd of je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als je klachten hebt, vragen we je het bezoek te verplaatsen naar een andere dag.
 • De Storykids Academy volgt de richtlijnen van het RIVM en en volgt het protocol voor musea en horeca.

In de Storykids Academy

 • De workshopruimte is zo ingericht, dat bezoekers minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot andere personen.
 • Kinderen krijgen iedere een eigen knutselpakket. Ieder kind heeft een eigen zitplaats en voldoende werkruimte.
 • De Storykids Academy wordt extra vaak schoongemaakt. Dit geld ook voor de toiletten.
 • Voor aanvang en na afloop van de workshops is er gelegenheid om in de kantine de handen schoon te maken.
 • Er kan gratis gebruik worden gemaakt van reinigingsdoekjes. Er zijn geen handschoenen aanwezig.

Groepsbezoek

Schoolbezoek en ander groepsbezoek is niet mogelijk tot in ieder geval 1 september 2020. Zodra de Storykids Academy weer groepen kan ontvangen wordt dit bekend gemaakt op de website.

Plan je bezoek

 • Telefonisch reserveren:  +31 06 30 30 56 98
 • Wij informeren naar de naam, leeftijd en mailadres van onze gasten.

Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je reservering met datum en tijd. De reservering is definitief, nadat het geld is bijgeschreven.

Veel plezier!

 

Gegevens

Datum:
31 juli 2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€ 17,50

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Site:
studiowishdom.nl

Locatie

Studio Wishdom
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Site:
studiowishdom.nl

Flyer Adventure Storybook

Flyer Opvoeden met plezier

Nieuwsbrief

Social media

Online aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie Workshops Ouder & Kind

Mijn Adventure Storybook

Mijn Adventure Storybook

Heeft jouw kind moeite om mee te komen op school? Wordt jouw kind niet begrepen op school? Is jouw kind creatief? Speelt en knutselt jouw kind graag? Onderzoek of jouw kind creatief (hoog)begaafd is en maak kennis met het basisprogramma van de Happy Storykids.

Lees meer
Storytelling – Heldenverhalen

Storytelling – Heldenverhalen

Kinderen vergroten creatieve en communicatieve vaardigheden. In 8 lessen verdiepen kinderen zich in de basisregels van storytelling en dappere heldenverhalen. Kinderen begrijpen hun eigen gevoelswereld beter en die van anderen. Ze leren impact van eigen handelen beter inschatten en begrepen.

Lees meer
Opvoeden met plezier

Opvoeden met plezier

Heeft jouw kind leerproblemen? Verrast het jou, dat jouw kind wel wijs is en het toch lastig vindt om mee te komen in de klas? Is jouw kind creatief? Tekent het of knutselt het graag? Waarschijnlijk is jouw kind creatief begaafd en mist het de aansluiting met de manier van lesgeven.

Lees meer
Spelmiddag

Spelmiddag

Welk team weet als eerste 100 punten binnen te slepen? Een spel vol met gekke, grappige vragen en opdrachten die goed zijn voor een hoop plezier en sterke verhalen. Wat kun je verwachten? Houd je dochter of zoon van spelletjes spelen? Tijdens de spelmiddag gaat je...

Lees meer