Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Workshop – Boost je verhaal

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop – Boost je verhaal

4 augustus 2020 @ 13:00 - 16:00

€ 47,50

Workshop – Boost je verhaal

Geef een boost aan je eigen verhaal. Tijdens deze workshop ga je een 3D collage maken. De Storybox gebruik je als achtergrond. Het thema waarmee we aan de slag gaan is “Laat je zien en horen”.  We beginnen de workshop met een introductie over de basisprincipes van Storytelling. Hoe vertel je een goed verhaal en hoe helpt jou dat in de gesprekken met je kind? Je neemt een Storybox mee naar huis, gevuld met hartverwarmende verhalen. Veel plezier! 

Corona-maatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM. Om voldoende veiligheid te bieden aan onze cursisten is er ruimte voor maximaal 4 volwassenen in onze workshopruimte. Iedere cursist krijgt een eigen pakket met materialen. Wij vragen cursisten wel zoveel mogelijk eigen schaar, pen, kleurpotloden mee te brengen. Er is de mogelijkheid om een basispakket knutselmateriaal bij ons te kopen.  Heb je vragen? Mail of bel ons.

Het programma

De workshop begint om 13.00 uur.  Vanaf kwart voor twee (12.45 uur) ben je welkom. Je kunt dan alvast een beetje rondkijken in onze feestelijk ingerichte werkplaats.

 • We starten het programma met een introductie over storytelling. Carola Pelder vertelt jullie over de basisprincipes van storytelling. Waarom vertellen we elkaar verhalen? Wat zijn de basisregels voor het vertellen van een goed verhaal?
 • Je gebruikt de Storybox om een collage te maken. Met behulp van allerlei foto’s, teksten, decoratiemateriaal ga je op zoek naar het verhaal waarin jij graag gezien wilt en gehoord wil worden. De kans is groot dat je met jouw Storybox mooie hartverwarmende gesprekken zult hebben en anderen zult inspireren meer van zichzelf te laten zien en horen.
 • We maken er een feestje van. Veel plezier en mooie gesprekken met dit hartverwarmende cadeau.

 

Overige informatie:

 • Voor ouders
 • Duur: 3  uur
 • Materiaal inclusief:
  – Storybox basispakket
  – decoratiemateriaal
  – Handleiding: Spelen met verhalen – Hartverwarmende gesprekken met kinderen 
 • Prijs: € 47,50 per volwassene
 • Tijd: 13.00 – 16.00 uur
 • Locatie: Storykids Academy – Koninginneweg 62 – Kortenhoef

Let op: het maximum aantal deelnemers is 4.

Zomerthema

De workshops die we aanbieden staan deze zomervakantie allemaal in het teken van hartverwarmende vakantieverhalen. We maken ruimte voor verhalen waar je vrolijk en blij van wordt! Neem je ook een vrolijk of hartverwarmend verhaal mee, dat jij afgelopen weken hebt meegemaakt!

Aanmelden voor een veilig bezoek

 • Wil je meedoen? Bel of mail ons voor het reserveren van een workshop. Het is voor alle bezoekers verplicht om vooraf een kaartje te kopen of te reserveren. Zo zorgen wij ervoor dat het bezoek aan de Storykids Academy veilig verloopt.
 • Een reservering is definitief als het geld voor de workshop is overgemaakt. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Bij de entree van de Storykids Academy worden helaas geen kaartjes verkocht.
 • Verplaats je bezoek naar een andere datum als je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Heb je hierover vragen neem dan contact op met info@studiowishdom.nl of 06 – 30 30 56 98 en vraag naar Carola Pelder.
 • Voordat je de Storykids Academy bezoekt wordt gevraagd of je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als je klachten hebt, vragen we je het bezoek te verplaatsen naar een andere dag.
 • De Storykids Academy volgt de richtlijnen van het RIVM en en volgt het protocol voor musea en horeca.

In de Storykids Academy

 • De workshopruimte is zo ingericht, dat bezoekers minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot andere personen.
 • Kinderen krijgen iedere een eigen knutselpakket. Ieder kind heeft een eigen zitplaats en voldoende werkruimte.
 • De Storykids Academy wordt extra vaak schoongemaakt. Dit geld ook voor de toiletten.
 • Voor aanvang en na afloop van de workshops is er gelegenheid om in de kantine de handen schoon te maken.
 • Er kan gratis gebruik worden gemaakt van reinigingsdoekjes. Er zijn geen handschoenen aanwezig.

Groepsbezoek

Schoolbezoek en ander groepsbezoek is niet mogelijk tot in ieder geval 1 september 2020. Zodra de Storykids Academy weer groepen kan ontvangen wordt dit bekend gemaakt op de website.

Plan je bezoek

 • Telefonisch reserveren:  +31 06 30 30 56 98
 • Wij informeren naar de naam, leeftijd en mailadres van onze gasten.

Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je reservering met datum en tijd. De reservering is definitief, nadat het geld is bijgeschreven.

Veel plezier!

 

Gegevens

Datum:
4 augustus 2020
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€ 47,50

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Site:
studiowishdom.nl

Locatie

Studio Wishdom
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Site:
studiowishdom.nl

Flyer Adventure Storybook

Flyer Opvoeden met plezier

Nieuwsbrief

Social media

Online aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie Workshops Ouder & Kind

Mijn Adventure Storybook

Mijn Adventure Storybook

Heeft jouw kind moeite om mee te komen op school? Wordt jouw kind niet begrepen op school? Is jouw kind creatief? Speelt en knutselt jouw kind graag? Onderzoek of jouw kind creatief (hoog)begaafd is en maak kennis met het basisprogramma van de Happy Storykids.

Lees meer
Storytelling – Heldenverhalen

Storytelling – Heldenverhalen

Kinderen vergroten creatieve en communicatieve vaardigheden. In 8 lessen verdiepen kinderen zich in de basisregels van storytelling en dappere heldenverhalen. Kinderen begrijpen hun eigen gevoelswereld beter en die van anderen. Ze leren impact van eigen handelen beter inschatten en begrepen.

Lees meer
Opvoeden met plezier

Opvoeden met plezier

Heeft jouw kind leerproblemen? Verrast het jou, dat jouw kind wel wijs is en het toch lastig vindt om mee te komen in de klas? Is jouw kind creatief? Tekent het of knutselt het graag? Waarschijnlijk is jouw kind creatief begaafd en mist het de aansluiting met de manier van lesgeven.

Lees meer
Spelmiddag

Spelmiddag

Welk team weet als eerste 100 punten binnen te slepen? Een spel vol met gekke, grappige vragen en opdrachten die goed zijn voor een hoop plezier en sterke verhalen. Wat kun je verwachten? Houd je dochter of zoon van spelletjes spelen? Tijdens de spelmiddag gaat je...

Lees meer