Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

De zomer in m’n bol!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De zomer in m’n bol!

10 augustus 2018 @ 13:30 - 16:30

€ 27,50

De zomer in m’n bol!

Wat is het heerlijk om wakker te worden op dit idyllische vakantie eiland. Als ik de deur open naar de veranda voel ik een zachte bries door mijn haar en begroet ik de palmbomen die mij verwelkomen op deze zonovergoten dag. Ik sluit even mijn ogen en voel een tinteling van blijdschap door mijn lijf gaan.  Ik trek mijn bikini aan en begin de dag met een verfrissende dip in het zwembad dat omringd wordt met ligstoelen en vrolijk wapperende parasols. Ik kijk uit naar een heerlijke vakantie samen met mijn lief.  Kon ik dit gevoel maar voor altijd vasthouden…… 

Lekker genieten op je ideale vakantiebestemming. Je wilt het vakantiegevoel het liefst zo lang mogelijk vasthouden. Herken je dat? Het kan. Vandaag ga je creatief aan de slag met het ontwerp van een 3D collage van je favoriete vakantiebestemming.  Schrijf een kort verhaal van de momenten die jou een heerlijk vakantiegevoel geven. Ontdek hoe je de heerlijke momenten zelf kan oproepen. Welke vakantiebestemming wil jij graag op afroep tot je beschikking hebben?

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om lekker creatief aan het werk te zijn en voor wie graag het hele jaar door wilt blijven genieten van de mooiste vakantie ervaringen.

Wanneer en waar?

  • Datum: vrijdag 10 augustus  2018, 13.30 – 16.30 uur.  Inloop vanaf 13.00 uur.
  • Lokatie: Speeltheater Wishdom, Koninginneweg 62, 1241 CW  Kortenhoef.

Kom je met de auto? Er zijn gratis parkeerplaatsen.
Kom je met het openbaar vervoer? Er stopt een bus op 5 minuten loopafstand.

Prijs

De masterclass is € 27,50 per persoon, incl. 21% btw. De prijs is inclusief:

  • koffie, thee, fris
  • StoryBox t.w.v. € 12,50
  • gebruik diverse materialen voor ontwerp 3D collage
  • gebruik van een creatieve en inspirerende belevingsruimte
  •  schrijven van vakantieverhaal om herinneringen levend te houden.

De workshop biedt plaats aan maximaal 8 personen.

Je reservering is definitief na ontvangst van het cursusgeld. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je een mail met aanvullende gegevens m.b.t. betaling.

StoryArt Masterclass – Carola Pelder

De workshop wordt verzorgd door Carola Pelder. Carola Pelder heeft jarenlange ervaring in toepassing van creatieve werkvormen en speeltechnieken bij ontwikkeling van positieve en sterke verhalen.

Carola Pelder heeft het creatieve proces van droom naar realisatie verwerkt in avonturenprogramma’s voor kinderen en volwassenen. De avonturenprogramma’s bieden inspiratie en aktiviteiten om kinderen en volwassenen op weg te helpen bij grote en kleine uitdagingen in het dagelijks leven zodat zij met plezier en vertrouwen hun eigen weg kunnen volgen.

Gegevens

Datum:
10 augustus 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€ 27,50

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Locatie

Storykids Academy
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Website:
studiowishdom.nl

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Potje Pret maken

Die maak je zelf.

Ik leer anders

Hoogbegaafde kinderen met een voorkeur voor een visuele en creatieve denk- en leerstijl vinden moeilijk aansluiting in het reguliere onderwijs. Hoe begeleid je deze kinderen?

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media