DropOut Festival Spirare

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DropOut Festival Spirare

2 juni 2018 @ 14:00 - 18:00

 

Studio Wishdom is aanwezig op het Dropout Festival 2018, zaterdag 2 juni 2018 van 14.00 tot 18.00 uur.

Het Dropout Festival is een ode aan de Dropouts, aan de veranderaars, de vernieuwers en de creatievelingen. Een feestje voor iedereen die zijn eigen pad durft te belopen. Een feestje om ieders talent te vieren.
Op het Dropout Festival kun je kennismaken met de mensen van Spirare Talent Valley die jou alles kunnen vertellen over de Talenten Campus, zoals de aanpak van Spirare Valley, de diverse workshops en activiteiten die Spirare aanbied, en het persoonlijk traject dat aangeboden wordt.  Tijdens het Festival is er alle gelegenheid om vragen te stellen en te ervaren of Talent Valley jouw plek is.  Meer informatie en aanmelden Dropout Festival 2018Dropout Festival 2018

Workshop Avonturenspel De Waarachtige Pleziermeter

Studio Wishdom biedt een doorlopend programma aan in Paviljoen Turkije van 14.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie volgt.

 


Algemene informatie

Voor meer informatie over projecten van Speeltheater Wishdom, neem kontakt op met Carola Pelder, telefoon 06 30 30 56 98.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

 

 

Gegevens

Datum:
2 juni 2018
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dropout Festival 2019
E-mail:
secretariaat@spirare.org
Website:
www.dropoutfestival.nl

Locatie

Spirare
Sint Jansweg 19
Venlo, Limburg 5928 RC Nederland
+ Google Maps
Website:
www.spirare.org

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.