Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Open dag VERVALT

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag VERVALT

21 maart 2020 @ 10:00 - 16:00

Storykids Academy open dag

Open Dag Storykids Academy

De geplande Open Dag op 21 maart 2020 kan helaas niet doorgaan in verband met het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM.

Wij hebben een voorlopig nieuwe datum gekozen op zaterdag 10 oktober a.s. en zaterdag 17 oktober a.s. Houd onze agenda in de gaten voor definitieve datum en programma.

Maak kennis met de Storykids Academy op zaterdag 21 maart a.s.  Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek hoe grote en kleine heldenverhalen tot leven worden gebracht. Het wordt een feestelijke dag met verschillende activiteiten. Voor jong en oud.

Programma 21 maart 2020 – GAAT NIET DOOR  I.V.M. CORONA

  • 10.00 opening Open Dag
  • 10.00 – 16.00: Doorlopend – Speurtocht; op zoek naar de sleutel! 5+
  • 11.00 – 12.15: Workshop Storytelling voor kinderen van 8+
  • 13.00 – 15.00: Doorlopend – Doosje geluk maken voor kinderen van 5+
  • 14.00 – 14.50: Informatiesessie voor ouders – Aanpak bij leerproblemen
  • 16.00 sluiting Open Dag

De Storykids Academy is een werkplaats voor kinderen die houden van knutselen, creatieve vormgeving, avontuur en sterke verhalen. In de Storykids Academy werken kinderen thematisch aan hun eigen of een gezamenlijk project. De workshops zijn behalve leuk ook uitdagend en leerzaam.

Vind je het leuk om te knutselen of te tekenen? Hou je van sterke verhalen? Vind je het leuk om verhalen te spelen of te maken? Ben je nieuwsgierig wat je nog meer kunt? Word je enthousiast van nieuwe en onbekende creatieve maak- en doe-dingen? Vinden ze jou een kleine kunstenaar of een uitvinder? Ben jij misschien wel een ontwerper in spé, een illustrator, een kunstenaar! Dan is de Storykids Academy voor jou een ideale plek. 

Bij de Storykids Academy kun je kennis maken met allerlei technieken om verhalen te maken en deze tot leven te brengen. De Storykids Academy helpt jou om een échte verhalenkunstenaar te zijn. 

Kom langs op de Open Dag en laat je informeren of doe gewoon mee.

11.00 – 12.00 uur: Workshop Storytelling 8+

Held op stokken

Weet jij hoe een écht heldenverhaal gemaakt wordt? Ontdek het avontuur in 8 stappen. Na afloop maak je je eigen held.

Stap voor stap ontdek je de kunst van sterke verhalen maken. Zo ga je bijvoorbeeld op onderzoek uit in de wereld van stripverhalen. Hoe worden stripverhalen gemaakt? Waarom is Donald Duck zo populair? Voor heel veel kinderen is hij een échte held. Waarom eigenlijk? Hoe speel je zelf een held? Hoe maak je er één? Welke verhalen zijn nou eigenlijk interessant om naar te luisteren of te kijken? Waarom we vertellen we elkaar eigenlijk verhalen? Hoe maak je een sterk verhaal?

Duur: 75 minuten

Start: 11.00 tot 12.15 uur.

13.00 – 15.00 uur: Creatieve workshop 5+

Veel geluk!

Tijdens deze workshop ga je een geluksdoosje versieren met allerlei knutselmateriaal. Wie ga jij verrassen met een doosje geluk?

Duur: 45 minuten

Start: deze workshops is doorlopend van 13.00 – 15.00 uur.

10.00 – 16.00 uur: Speurtocht 5+

Boxdorp in Rep en Roer

Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar de sleutel van de nieuwe avonturenmachine, de Waarachtige Pleziermeter.  Het is een nieuwe uitvinding van Prof. Plezier. Volgens prof. Plezier kun je met deze avonturenmachine de mooiste avonturen beleven. Je kunt kastelen bezoeken uit vroeger tijden. Je kunt schateilanden bezoeken. En nog veel meer.  Maar nu is de sleutel kwijt!  De bewoners van Boxdorp zijn helemaal in rep en roer. Help je mee zoeken? Dat zou super tof zijn!

Iedereen die de sleutel weet te vinden wordt gehuldigd als een echte held! En…. prof. Plezier heeft voor iedereen verrassing in petto!

 

ps: Zet de datum alvast in je agenda! Mis hem niet!

Online aanmelden - Open dag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
21 maart 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Site:
studiowishdom.nl

Locatie

Studio Wishdom
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Site:
studiowishdom.nl

Flyer Adventure Storybook

Flyer Opvoeden met plezier

Nieuwsbrief

Social media

Online aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie Workshops Ouder & Kind

Mijn Adventure Storybook

Mijn Adventure Storybook

Heeft jouw kind moeite om mee te komen op school? Wordt jouw kind niet begrepen op school? Is jouw kind creatief? Speelt en knutselt jouw kind graag? Onderzoek of jouw kind creatief (hoog)begaafd is en maak kennis met het basisprogramma van de Happy Storykids.

Lees meer
Storytelling – Heldenverhalen

Storytelling – Heldenverhalen

Kinderen vergroten creatieve en communicatieve vaardigheden. In 8 lessen verdiepen kinderen zich in de basisregels van storytelling en dappere heldenverhalen. Kinderen begrijpen hun eigen gevoelswereld beter en die van anderen. Ze leren impact van eigen handelen beter inschatten en begrepen.

Lees meer
Opvoeden met plezier

Opvoeden met plezier

Heeft jouw kind leerproblemen? Verrast het jou, dat jouw kind wel wijs is en het toch lastig vindt om mee te komen in de klas? Is jouw kind creatief? Tekent het of knutselt het graag? Waarschijnlijk is jouw kind creatief begaafd en mist het de aansluiting met de manier van lesgeven.

Lees meer
Spelmiddag

Spelmiddag

Welk team weet als eerste 100 punten binnen te slepen? Een spel vol met gekke, grappige vragen en opdrachten die goed zijn voor een hoop plezier en sterke verhalen. Wat kun je verwachten? Houd je dochter of zoon van spelletjes spelen? Tijdens de spelmiddag gaat je...

Lees meer