Open dag Storykids Academy

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open dag Storykids Academy

21 maart @ 10:00 - 16:00

Open Dag Storykids Academy 

Maak kennis met de Storykids Academy op zaterdag 21 maart a.s.! Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek hoe grote en kleine kinderverhalen tot leven worden gebracht in fantasierijke kindervoorstellingen en creatieve workshops. Een feestelijke dag. Voor jong en oud.

De Storykids Academy is een werkplaats voor kinderen die houden van knutselen, creatieve vormgeving, avontuur en sterke verhalen. In de Storykids Academy werken kinderen thematisch aan hun eigen of een gezamenlijk project. De workshops zijn behalve leuk ook uitdagend en leerzaam.

Vind je het leuk om te knutselen of te tekenen? Hou je van sterke verhalen? Vind je het leuk om verhalen te spelen of te maken? Ben je nieuwsgierig wat je nog meer kunt? Word je enthousiast van nieuwe en onbekende creatieve maak- en doe-dingen? Vinden ze jou een kleine kunstenaar of een uitvinder? Ben jij misschien wel een ontwerper in spé, een illustrator, een kunstenaar! Dan is de Storykids Academy voor jou een ideale plek om te zijn. 

Bij de Storykids Academy kun je kennis maken met allerlei technieken om verhalen te maken en deze tot leven te brengen. De Storykids Academy helpt jou om een échte verhalenkunstenaar te zijn. 

Stap voor stap ontdek je de kunst van sterke verhalen maken. Zo ga je bijvoorbeeld op onderzoek uit in de wereld van stripverhalen. Hoe worden stripverhalen gemaakt? Waarom is Donald Duck zo populair? Voor heel veel kinderen is hij een échte held. Waarom eigenlijk? Hoe speel je zelf een held? Hoe maak je er één? Welke verhalen zijn nou eigenlijk interessant om naar te luisteren of te kijken? Waarom we vertellen we elkaar eigenlijk verhalen? Hoe maak je een sterk verhaal? Hoe vertel je een verhaal?

Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek waarom verhalen maken zo leuk en leerzaam is.  Welke verhalenkunstenaar ben jij eigenlijk?

Ontdek en beleef het zelf op zaterdag 21 maart a.s.  en geef je op voor het lesprogramma van de Storykids Academy.

Het volledige programma met workshops, voorstellingen op 14 februari a.s. bekend gemaakt. Gezellig als je ook komt!

ps: Zet de datum alvast in je agenda! Mis hem niet!

Online aanmelden - Open dag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Locatie

Storykids Academy
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Website:
studiowishdom.nl

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.