Wij brengen plezier in talentontwikkeling. Ga mee op avontuur voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek welk verhaal jou laat stralen.

SpeelDag Amersfoort

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SpeelDag Amersfoort

21 april 2018 @ 10:00 - 16:00

SpeelDag Amersfoort

Speeltheater Wishdom is aanwezig op de vijfde SpeelDag van Speelvrienden op 21 april 2018 in Amersfoort! We gaan de kinderen verrassen met een nieuwe kindervoorstelling van professor Plezier en Katinka “De wens van Katinka” Tussen de voorstellingen door zijn kinderen van harte welkom om te knutselen aan de speel- en knutseltafel.

De SpeelDag is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Meer informatie en aanmelden SpeeldagHBAanmelden Speeldag 21 april 2018

Programma Speeltheater Wishdom – Kijken, luisteren, meedoen

Gedurende de dag (10.00 – 16.00) kun je kennismaken met de activiteiten van Speeltheater Wishdom en de avonturen van prof. Plezier en Katinka.

  • Kindertheater “De wens van Katinka” tijdens de workshoprondes met aansluitend een creatieve workshop, entree € 5,00 incl. maakpakket ‘De Waarachtige Pleziermeter.’
  • Er is een knutseltafel waar je o.a. aan de slag kunt met het maken van een geluksdoosje, een gelukspoppetje, een vriendenboekje, een potje pret. De knutselpakketjes variëren van € 3,00 – € 5,00.
  • Voor slechts € 0,50 speel je mee met het Wishdom Avonturenspel. Je hebt altijd prijs. Speel je mee, dan maak je tevens kans op één van de 4 extra prijzen. Spannend.
  • Heb je zin om te kleuren, dan hebben we gratis kleurplaten liggen van professor Plezier en zijn vrienden.
  • In Carola’s Geluksboetiek verkopen we cadeaus voor klein en groot speelplezier.

Alleen op de Speeldagen hebben we feestelijke prijzen. We kijken naar je uit.

Kindertheater – Workshopronde 1 en 2

Workshopronde 1 – 11.00 tot 12.00 uur – Voorstelling: “De wens van Katinka”
Workshopronde 2 – 13.30 tot 14.30 uur – Voorstelling: “De wens van Katinka”

Kindertheater – “De wens van Katinka” (5+)

Katinka (8) is jarig.  Samen met haar vriendjes viert ze haar verjaardag in het Speeltheater.  Katinka en haar vriendjes gaan op speurtocht en doen een waanzinnige ontdekking.  Ze komen terecht in de schatkamer van prof. Plezier, waar in het grootste geheim wordt gewerkt aan een Pleziermeter. Het heeft wel iets weg van een tijdmachine….?!  Katinka en haar vriendjes willen weten of het apparaat werkt.  Als prof. Plezier even weg is, grijpen ze hun kans. Dan gaat het mis.  Gelukkig is prof. Plezier net op tijd terug om Katinka en haar vriendjes te redden.

De “Wens van Katinka” is een fantasierijk verhaal, dat gaat over grote en kleine wensen.  De wens om plezier te hebben die brengt je heel ver en voorspelt bijzondere avonturen. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Mooi!
Na afloop maken de kinderen hun eigen Pleziermeter.

Reserveren en betalen

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de voorstelling van De Wens van Katinka (max. 16 ). Wil je zeker zijn van een plaatsje dan kun je vooraf reserveren op de site van SpeeldagHB.  Aanmelden voorstelling De wens van Katinka
Betaling van € 5,00 voor de voorstelling en workshop is bij entree van de voorstelling.  Er is helaas geen mogelijkheid om met een pinpas te betalen.


Algemene informatie

Voor meer informatie over projecten van Speeltheater Wishdom, neem kontakt op met Carola Pelder, telefoon 06 30 30 56 98.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

 

 

Gegevens

Datum:
21 april 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dropout Festival 2019
E-mail:
secretariaat@spirare.org
Website:
www.dropoutfestival.nl

Locatie

Speeldag Amersfoort
Juttepeergaarde 2
Amersfoort, 3824 BE
+ Google Maps
Website:
www.malelande.nl

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Potje Pret maken

Die maak je zelf.

Ik leer anders

Hoogbegaafde kinderen met een voorkeur voor een visuele en creatieve denk- en leerstijl vinden moeilijk aansluiting in het reguliere onderwijs. Hoe begeleid je deze kinderen?

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media