Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

SpeelDag Enschede

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SpeelDag Enschede

26 mei 2018 @ 10:00 - 16:00

SpeelDag Enschede

Speeltheater Wishdom is aanwezig op de eerste SpeelDag van Speelvrienden op 26 mei 2018 in Enschede! We gaan de kinderen verrassen met een nieuwe voorstelling van professor Plezier en Katinka. Tussen de voorstellingen door zijn kinderen van harte welkom om te knutselen aan de speel- en knutseltafel.

De SpeelDag is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Meer informatie SpeeldagHB en aanmelden SpeeldagHBProgramma Speeldag 26 mei 2018

Programma Speeltheater Wishdom – Kijken, luisteren, meedoen

Gedurende de dag (10.00 – 16.00) kun je kennismaken met de activiteiten van Speeltheater Wishdom en de avonturen van prof. Plezier en Katinka.

  • Kindervoorstelling ‘Boxdorp in Rep en Roer’ tijdens de workshoprondes met aansluitend een creatieve workshop, entree € 5,00 incl. maakpakket ‘De Waarachtige Pleziermeter.’
  • Er is een knutseltafel waar je o.a. aan de slag kunt met het maken van een geluksdoosje, een gelukspoppetje, een vriendenboekje, een potje pret. De knutselpakketjes variëren van € 3,00 – € 5,00.
  • Voor slechts € 0,50 speel je mee met het Wishdom Avonturenspel. Je hebt altijd prijs. Speel je mee, dan maak je tevens kans op één van de 4 extra prijzen. Spannend.
  • Heb je zin om te kleuren, dan hebben we gratis kleurplaten liggen van professor Plezier en zijn vrienden.
  • In Carola’s Geluksboetiek verkopen we cadeaus voor klein en groot speelplezier.

Alleen op de Speeldagen hebben we feestelijke prijzen. We kijken naar je uit.

Kindertheater – Workshopronde 1 en 2

Workshopronde 1 – 11.00 tot 12.00 uur –  Voorstelling: Boxdorp in Rep en Roer
Workshopronde 2 – 13.30 tot 14.30 uur – Voorstelling: Boxdorp in Rep en Roer

Kindertheater – Boxdorp in Rep en Roer (5+)

Katinka (8) is aan het ploeteren op school. Als ze niet beter haar best gaat doen, dan moet ze naar een andere school. Dan krijgt ze bezoek van de Wonderlijke Wensbox. Op wonderlijke wijze komt ze terecht in Boxdorp. Op haar avontuur in Boxdorp gaat ze op zoek naar de verdwenen prof. Plezier.  Dan ontmoet ze haar oude speelvriendjes waaronder Coco de clown, Eucalypta de heks. De pleziermeter die ze had draaide overuren.  Het avontuur bereikt een hoogtepunt als Katinka prof. Plezier wil bevrijden. Plotseling verschijnt Stekel en steekt er een stokje voor. Gaat het Katinka lukken om Stekel te verslaan?
Na afloop van de voorstelling gaan de kinderen aan de slag met het maken van hun eigen Pleziermeter.

Reserveren en betalen

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de voorstelling van Boxdorp in Rep en Roer (max. 16 ). Wil je zeker zijn van een plaatsje dan kun je vooraf reserveren op de site van SpeeldagHB.  Aanmelden voorstelling Boxdorp in Rep en Roer 
Betaling van € 5,00 voor de voorstelling en workshop is bij entree van de voorstelling.  Er is helaas geen mogelijkheid om met een pinpas te betalen.


Algemene informatie

Voor meer informatie over projecten van Speeltheater Wishdom, neem kontakt op met Carola Pelder, telefoon 06 30 30 56 98.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

Gegevens

Datum:
26 mei 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dropout Festival 2019
E-mail:
secretariaat@spirare.org
Website:
www.dropoutfestival.nl

Locatie

Speeldag Enschede
Lydeumlaan 30
Enschede, 7522 GK
+ Google Maps

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Potje Pret maken

Die maak je zelf.

Ik leer anders

Hoogbegaafde kinderen met een voorkeur voor een visuele en creatieve denk- en leerstijl vinden moeilijk aansluiting in het reguliere onderwijs. Hoe begeleid je deze kinderen?

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media