SpeelDag Hoorn

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SpeelDag Hoorn

13 oktober 2018 @ 10:00 - 16:00

SpeelDag Hoorn

Speeltheater Wishdom is aanwezig op de tweede SpeelDag van Speelvrienden op 13 oktober 2018 in Hoorn! We gaan de kinderen verrassen met een nieuwe kindervoorstelling van professor Plezier en Katinka “De Waarachtige Pleziermeter.” Tussen de voorstellingen door zijn kinderen van harte welkom om te knutselen aan de speel- en knutseltafel.

De SpeelDag is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Meer informatie en aanmelden SpeeldagHBAanmelden Speeldag 13 oktober 2018

Programma Speeltheater Wishdom – Kijken, luisteren, meedoen

Gedurende de dag (10.00 – 16.00) kun je kennismaken met de activiteiten van Speeltheater Wishdom en de avonturen van prof. Plezier en Katinka.

  • Figurentheater ‘De Waarachtige Pleziermeter’ tijdens de workshoprondes met aansluitend een creatieve workshop, entree € 5,00 incl. maakpakket ‘Papieren Helden.’
  • Er is een knutseltafel waar je o.a. aan de slag kunt met het maken van een geluksdoosje, een gelukspoppetje, een vriendenboekje, een potje pret. De knutselpakketjes variëren van € 3,00 – € 5,00.
  • Voor slechts € 0,50 speel je mee met het Wishdom Avonturenspel. Je hebt altijd prijs. Speel je mee, dan maak je tevens kans op één van de 4 extra prijzen. Spannend.
  • Heb je zin om te kleuren, dan hebben we gratis kleurplaten liggen van professor Plezier en zijn vrienden.
  • In Carola’s Geluksboetiek verkopen we cadeaus voor klein en groot speelplezier.

Alleen op de Speeldagen hebben we feestelijke prijzen. We kijken naar je uit.

Figurentheater – Workshopronde 1 en 2

Workshopronde 1 – 11.00 tot 12.00 uur – Voorstelling: De Waarachtige Pleziermeter
Workshopronde 2 – 13.30 tot 14.30 uur – Voorstelling: De Waarachtige Pleziermeter

Figurentheater – “De Waarachtige Pleziermeter” (7+)

Katinka (8) gaat een dagje naar het Avonturenpark FutureIsland samen met haar vriendjes. Ze bezoeken een nieuwe attractie De Waarachtige Pleziermeter.  De attractie blijkt kapot te zijn en dan belanden Katinka en haar vrienden in een spannend avontuur. Ze zijn De Blauwe Diamant op het spoor! In een korte speurtocht helpen de kinderen mee zoeken. Na afloop worden de kinderen gehuldigd als een echte held. Aan de werktafel gaan ze een papieren held maken.

Reserveren en betalen

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de voorstelling van De Waarachtige Pleziermeter (max. 12 ). Wil je zeker zijn van een plaatsje dan kun je vooraf reserveren op de site van SpeeldagHB.  Aanmelden voorstelling De Waarachtige Pleziermeter
Betaling van € 5,00 voor de voorstelling en workshop is bij entree van de voorstelling.  Er is helaas geen mogelijkheid om met een pinpas te betalen.

Online aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene informatie

Voor meer informatie over projecten van Speeltheater Wishdom, neem kontakt op met Carola Pelder, telefoon 06 30 30 56 98.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

 

 

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dropout Festival 2019
E-mail:
secretariaat@spirare.org
Website:
www.dropoutfestival.nl

Locatie

Speeldag Hoorn
Johannes Poststraat 71
Hoorn, 1624 CB
+ Google Maps
Website:
www.werenfridus.nl

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.