SpeelDag Amersfoort

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SpeelDag Amersfoort

2 november 2019 @ 10:00 - 16:00

SpeelDag Amersfoort 

De Storykids Academy is aanwezig op de SpeelDag van Speelvrienden op zaterdag 2 november a.s. in Amersfoort! We gaan de kinderen verrassen met een nieuwe kindervoorstelling Sprakeloos. Tussen de voorstellingen door zijn kinderen van harte welkom om te knutselen aan de speel- en knutseltafel.

De SpeelDag is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Meer informatie en aanmelden SpeeldagHBAanmelden Speeldag 2 november 2019

Programma Storykids Academy – Kijken, luisteren, meedoen

Gedurende de dag (10.00 – 16.00) kun je kennismaken met de activiteiten van Storykids Academy:

  • Kindertheater ‘Sprakeloos’ met aansluitend een creatieve workshop, entree € 4,00 incl. workshop Papieren Helden.
  • Er is een knutseltafel waar je o.a. aan de slag kunt met het maken van een geluksdoosje, een held op stokken, een vriendenboekje. De knutselpakketjes variëren van € 3,00 – € 5,00.
  • Voor slechts € 0,50 speel je mee met het StoryKids Avonturenspel. Je hebt altijd prijs. Speel je mee, dan maak je tevens kans op één van de 4 extra prijzen. Spannend.
  • Heb je zin om te kleuren, dan hebben we gratis kleurplaten liggen van professor Plezier en zijn vrienden.

Speciaal op de speeldagen hebben we feestelijke prijzen.

Workshoprondes

Workshopronde 1 – 11.00 tot 12.00 uur – Workshop ouders: Spel en taalontwikkeling
Workshopronde 2 – 13.30 tot 14.30 uur – Interactief Kindertheater: Sprakeloos

Workshop ouders – Spel en taalontwikkeling

Spel is de taal van kinderen. Creatief begaafde kinderen hebben meer dan gemiddeld behoefte aan spel om zich sociaal en emotioneel goed te kunnen uiten en te ontwikkelen.  Bij creatief begaafde kinderen gaan spel, communicatie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand.  Wat zegt een kind als hij of zij speelt of creatief is? Hoe kun je je kind helpen in zijn of haar ontwikkeling met spel en creativiteit?
In deze workshop krijg je meer inzicht in de taal van spel en creativiteit. We doen wat korte spelopdrachten, die je thuis kunt gebruiken. Spelen maar!

Interactief Kindertheater – Sprakeloos (5+)

Er is weer van alles aan de hand op avonturenpark FutureIsland. Katinka, Pim en Merel belanden op wonderlijke wijze op een schateiland. Ze ontmoeten er Piet Piraat. Hij kan de vrienden helpen om weer naar thuis komen. In ruil voor zijn hulp wil hij diamanten zien. Op een schateiland moeten toch diamanten te vinden zijn. Maar waar? Gaat het Katinka, Pim en Merel lukken om de verborgen diamanten te vinden?

Tijdens een korte speurtocht kunnen de kinderen helpen in de zoektocht. Na afloop wordt er geknutseld met het ontwerp van een Papieren Held.  De ouders zijn van harte welkom om mee te doen.

Reserveren en betalen

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de voorstelling van Sprakeloos (max. 12 ). Wil je zeker zijn van een plaatsje dan kun je vooraf reserveren op de site van SpeeldagHB.  Aanmelden voorstelling Sprakeloos
Betaling van € 4,00 voor de voorstelling en workshop is bij entree van de voorstelling.  Er is helaas geen mogelijkheid om met een pinpas te betalen.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

 

 

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Speeldag hb
Website:
www.speeldaghb.nl

Locatie

Speeldag Amersfoort
Juttepeergaarde 2
Amersfoort, 3824 BE
+ Google Maps
Website:
www.malelande.nl

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.