Speel je dromen waar!

Speel je dromen waar!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Symposium Leeromgeving Toekomst

19 september @ 09:30 - 18:30

Symposium Leeromgeving van de Toekomst 

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseert een symposium Leeromgeving van de Toekomst op 19 september 2019 in de Tolhuistuin in Amsterdam. In een actief programma van workshops, lezingen en debatten bieden twaalf teams van ontwerpers en mbo-instellingen hun kijk op de Leeromgeving van de Toekomst.

Ontwerp Leeromgeving Storykids Academy

Studio Wishdom ontwikkelt lespakketten voor leerlingen in het basisonderwijs met aandacht voor creatief leren en ontwikkelen. Creatieve ontwikkeling is een belangrijke competentie die kinderen nodig hebben in hun werkzame leven. Studio Wishdom maakt leerlingen en docenten bewust van het nut en de noodzaak van een nieuwe leeromgeving in het schoolproject Heldenverhalen. Maak het mee. In dat project wordt door kinderen op verhalende en creatieve wijze FutureIsland tot leven gewekt.  FutureIsland is een inspiratiebron voor leer- en ontwikkelbehoeften van leerlingen en docenten. FutureIsland de leeromgeving van de toekomst of nu?

Creatief denken en doen voor ondernemende leerlingen

Carola Pelder is aanwezig op het symposium en kijkt vol belangstelling uit naar de ontwikkelingen in de kijk op de Leeromgeving van de Toekomst.  Meer informatie symposium

 

Klik hier voor informatie Schoolproject FutureIsland

 

 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
09:30 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!