Symposium Leeromgeving Toekomst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Symposium Leeromgeving Toekomst

19 september 2019 @ 09:30 - 18:30

Symposium Leeromgeving van de Toekomst 

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseert een symposium Leeromgeving van de Toekomst op 19 september 2019 in de Tolhuistuin in Amsterdam. In een actief programma van workshops, lezingen en debatten bieden twaalf teams van ontwerpers en mbo-instellingen hun kijk op de Leeromgeving van de Toekomst.

Ontwerp Leeromgeving Storykids Academy

Studio Wishdom ontwikkelt lespakketten voor leerlingen in het basisonderwijs met aandacht voor creatief leren en ontwikkelen. Creatieve ontwikkeling is een belangrijke competentie die kinderen nodig hebben in hun werkzame leven. Studio Wishdom maakt leerlingen en docenten bewust van het nut en de noodzaak van een nieuwe leeromgeving in het schoolproject Heldenverhalen. Maak het mee. In dat project wordt door kinderen op verhalende en creatieve wijze FutureIsland tot leven gewekt.  FutureIsland is een inspiratiebron voor leer- en ontwikkelbehoeften van leerlingen en docenten. FutureIsland de leeromgeving van de toekomst of nu?

Creatief denken en doen voor ondernemende leerlingen

Carola Pelder is aanwezig op het symposium en kijkt vol belangstelling uit naar de ontwikkelingen in de kijk op de Leeromgeving van de Toekomst.  Meer informatie symposium

 

Klik hier voor informatie Schoolproject FutureIsland

 

 

Gegevens

Datum:
19 september 2019
Tijd:
09:30 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.