Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Thema-avond hoogbegaafdheid

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thema-avond hoogbegaafdheid

10 juni @ 19:30 - 21:00

€ 45,00

Valt je op dat jouw kind best wijs is, maar blijven de resultaten achter? Wil je graag weten wat jouw bezighoudt? Ben je op zoek naar praktische en concrete oplossingen om het zelfvertrouwen en weerbaarheid van jouw kind te vergroten?

Is jouw kind een snelle en originele denker? Houdt jouw zoon of dochter ervan om creatief te zijn? Geniet hij of zij van spelen, tekenen, knutselen en sterke verhalen met veel fantasie? Heeft jouw dochter of zoon moeite met leren, herken je concentratieproblemen of problemen met het plannen van zijn of haar werk?

Vermoedelijk is jouw kind creatief (hoog)begaafd.  Creatief begaafde kinderen zijn heel talentvol, toch kunnen zij moeite hebben met leren en daardoor vastlopen. Creatief begaafde kinderen zijn snelle en originele denkers en doeners. Hun gedachten gaan vaak zo snel, dat zij moeite kunnen hebben om overzicht en structuur te vinden. Alles heeft met alles te maken. Als kinderen dan niet begrepen worden geeft het spanning en stress. Het ene kind uit het in boosheid, een ander kind kan heel verdrietig of passief worden.

Wat deze kinderen helpt, is dat zij zich creatief kunnen uiten. Hun creatieve expressie is hun emotionele uitlaatklep. Tegelijkertijd ontwikkelen zij ook hun creatieve talenten.  Zoals een kind met voetballes, later professioneel voetballer kan worden. Zo kan een creatief kind met creatieve lessen, later professioneel ontwerper, illustrator of vormgever worden.  Een getalenteerd kind kan pas plezier hebben van zijn of haar talenten als het ook de kans krijgt om het te ontwikkelen en weet hoe hij zijn talenten kan gebruiken.

Op deze thema-avond wordt aandacht besteed aan het signaleren en begeleiden van creatief (hoog)begaafde kinderen.

Programma

 • Creatief (hoog)begaafdheid. Hoe herken ik het?
 • Creatieve kinderen denken anders. Wat is er dan anders?
 • Hoe kun je creatieve kinderen helpen in hun communicatie?
 • Praktische en creatieve tips voor meer plezier, zelfvertrouwen en onderling begrip

Overige informatie

 • Voor wie: ouders van kinderen in leeftijd van 6 – 12 jaar
 • Datum: donderdagavond 10 juni a.s.
 • Tijd: 19.30 – 21.00 uur, ontvangst vanaf 19.15 uur
 • Bijdrage: € 45,00 per persoon,  incl. koffie of thee
 • Reserveren: Graag reserveren via online-aanmeldformulier. Deze vind je onderaan deze pagina.
 • Betalen: Na ontvangst van € 45,00 is jouw reservering definitief.
 • Locatie: Studio Wishdom – Koninginneweg 62  in Kortenhoef
 • Veilig bezoek: I.v.m. Corona is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers.

 

Carola Pelder – StoryArtist en talentcoach

Carola Pelder verzorgt deze avond. Zij is eigenaar van Studio Wishdom en Carola’s Geluksboetiek. Carola  is gespecialiseerd in talentontwikkeling van creatief (hoog)begaafde kinderen. Creatief (hoog)begaafde kinderen zijn heel talentvol maar kunnen aansluiting missen op school. Zij hebben een creatieve, intuïtieve denk-, leer- en werkstijl die niet altijd herkend en begrepen wordt. Het is lastig voor deze kinderen om uit te leggen, waarom het leren of contact met anderen problemen geeft. In haar aanpak wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van een groeimindset.

Vroegtijdig signaleren van creatief (hoog)begaafde kinderen is dan ook van belang voor een gezonde en sterke ontwikkeling. Net als voor alle kinderen is het voor creatief (hoog)begaafde kinderen belangrijk dat zij vertrouwd raken met hun eigen manier van denken en leren, zodat zij met plezier en vertrouwen hun eigen keuzes kunnen maken.

Aanmelden voor een veilig bezoek

 • Bel of mail ons voor het reserveren van een bezoek aan de informatie-avond. Het is voor alle bezoekers verplicht om vooraf een kaartje te kopen. Zo zorgen wij ervoor dat het bezoek aan de Storykids Academy veilig verloopt.
 • Een reservering is definitief als het geld voor de informatie-avond is overgemaakt. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Bij de entree van de Storykids Academy worden helaas geen kaarten verkocht.
 • Verplaats je bezoek naar een andere datum als je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Heb je hierover vragen neem dan contact op met info@studiowishdom.nl of 06 – 30 30 56 98 en vraag naar Carola Pelder.
 • Voordat je de Storykids Academy bezoekt wordt gevraagd of je één of meerdere van de volgende gezondheidsklachten hebt: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als je klachten hebt, vragen we je het bezoek te verplaatsen naar een andere dag.
 • De  richtlijnen van het RIVM en werkt volgens het protocol van NOBTRA voor veilig trainen.
 • Was iedere keer je handen voordat je de trainingsruimte betreedt.
 • Er zijn reinigingsdoekjes en -gel aanwezig.
 • De workshopruimte is zo ingericht, dat onze bezoekers minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot andere personen.
 • Iedereen heeft een eigen vaste zitplaats.
 • Gebruik je eigen schrijfmateriaal.
 • De ruimte wordt extra vaak schoongemaakt. Dit geld ook voor de toiletten.

Plan je bezoek

 • Reserveer via online antwoordformulier. Deze vind je onderaan op deze pagina.
 • Wij informeren naar de naam, leeftijd en mailadres van onze gasten.

Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je reservering met datum en tijd. De reservering is definitief, nadat de bijdrage voor bezoek aan informatie-avond op onze rekening is bijgeschreven.

Ik wens je een leerzame en inspirerende avond!

Carola Pelder – StoryArtist en Talentcoach

 

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€ 45,00

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Site:
studiowishdom.nl

Locatie

Studio Wishdom
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Site:
studiowishdom.nl

52 Story Starters

programma 2021

Nieuwsbrief

Social media

Online aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie Workshops Ouder & Kind

Hoogbegaafdheid herkennen en begeleiden

Hoogbegaafdheid herkennen en begeleiden

Is jouw kind (vermoedelijk) hoogbegaafd? Heeft hij of zij moeite om zich te uiten? Ben je op zoek naar praktische en creatieve tips om zelfvertrouwen te vergroten? Dan is deze informatie-avond écht de moeite waard.

Lees meer
Storytelling – Heldenverhalen

Storytelling – Heldenverhalen

Kinderen vergroten creatieve en communicatieve vaardigheden. In 8 lessen verdiepen kinderen zich in de basisregels van storytelling en dappere heldenverhalen. Kinderen begrijpen hun eigen gevoelswereld beter en die van anderen. Ze leren impact van eigen handelen beter inschatten en begrepen.

Lees meer
Mijn Scrapbook

Mijn Scrapbook

Met verschillende technieken maken kinderen een persoonlijk ontwerp voor een themamap. In 8 lessen vergroten kinderen creatieve en communicatieve vaardigheden. Kinderen krijgen meer inzicht in eigen denk-, gevoels- en leefwereld. Ze worden slagvaardiger en krijgen meer zelfvertrouwen.

Lees meer
Atarim

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly