Speel je dromen waar!

Speel je dromen waar!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verhalenfestival ‘Wij vieren feest’

21 maart 2020 @ 10:00 - 16:00

Verhalenfestival Wij vieren feest! 

Wij vieren feest! Op zaterdag 21 maart a.s. is er van alles te beleven op het Verhalenfestival Wij vieren feest! Grote en kleine kinderverhalen komen tot leven in spraakmakende kindervoorstellingen en creatieve workshops. Een feestelijke dag voor jong en oud.

Ben je ook nieuwsgierig hoe stripverhalen gemaakt worden? Waarom is Donald Duck zo populair? Voor heel veel kinderen is hij een échte held. Waarom eigenlijk? Hoe speel je zelf een held? Ben je ook nieuwsgierig waarom poppenspel zo levensecht kan zijn? Vind je het leuk om zelf een pop te maken? Welke verhalen zijn nou eigenlijk interessant om naar te luisteren of te kijken? Waarom we vertellen we elkaar eigenlijk verhalen? Hoe maak je een sterk verhaal? Hoe vertel je een verhaal?

Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek waarom verhalen maken zo leuk en leerzaam is.  Welke verhalenkunstenaar ben jij eigenlijk?

Ontdek en beleef het op zaterdag 21 maart a.s. Het belooft een hele afwisselende en feestelijke dag te worden, waarbij kinderverhalen centraal staan.

Het volledige programma met workshops, voorstellingen en locatie wordt op 1 januari bekend gemaakt. Gezellig als je ook komt!

ps: Zet de datum alvast in je agenda! Mis hem niet!

Gegevens

Datum:
21 maart 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Locatie

Storykids Academy
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Website:
studiowishdom.nl

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!