Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop – Het is feest! (7+)

9 augustus 2017 @ 14:00 - 16:00

€6,50

Het is feest!

De workshop is een combinatie van een vertelvoorstelling, speurtocht en knutselactiviteit. Als het de kinderen lukt het mysterie van de verdwenen diamant op te lossen is het feest. Na afloop van deze middag gaan de kinderen met een schat aan speel-, knutsel-ervaringen naar huis!


Op jacht naar de verloren schat – Het verhaal

Sebastiaan schrikt op. De bel van de voordeur rinkelt zo hard als hij nog nooit gedaan heeft. Als Sebastiaan de deur opent doet, staat Katinka daar. Zijn klasgenootje uit groep 5.
“Volgende week ben ik jarig en ik organiseer een speurtocht in het bos. We gaan op jacht naar de verloren schat. Kom je ook?”
“Nou en of!” reageert Sebastiaan enthousiast.
Katinka geeft Sebastiaan de envelop. “Lees de uitnodiging goed. Zorg dat je op tijd bent.” Katinka zegt Sebastiaan gedag en loopt weer verder.
Sebastiaan rent naar zijn slaapkamer. Als hij de envelop open maakt, ontdekt hij dat het geen gewone uitnodiging is.  “Wow!”  roept Sebastiaan het uit.  Sebastiaan heeft wel heel veel zin in dit feestje.

De Speurtocht

In Speeltheater WIshdom is een speurtocht uitgezet. De kinderen krijgen verschillende aanwijzingen en opdrachten die ze op het spoor moet brengen van de verloren schat.  Als het de kinderen lukt het mysterie van de verdwenen diamant op te lossen is het feest.

Het is feest!

De speurtocht eindigen we met een knutselactiviteit. De kinderen hebben geluk gehad op hun avontuur! Een succesvol avontuur eindigt altijd met feestje. Onder het genot van drinken en wat lekkers, maken de kinderen een gelukspoppetje, geïnspireerd door het avontuur met Katinka, Sebastiaan en andere vriendjes en vriendinnetjes. In het gelukspoppetje bewaren de kinderen hun vondsten van hun avontuur naar de verloren schat.

Bijdrage in de kosten

Bijdrage:  € 6,50 p.p. incl. materialen, drinken en wat lekkers

In verband met het zomerprogramma en de kennismaking met de nieuwe verhalen van Katinka en professor Plezier hebben we een feestlijk tarief.

Speel en knutsel je mee?  Vergeet dan niet te reserveren.

Deze middag is er plaats voor 8 kinderen. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via onderstaand formulier. We vragen je om vooraf te betalen. Bedankt. We kijken naar je uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

 

Gegevens

Datum:
9 augustus 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€6,50
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Studio Wishdom – Carola Pelder
Telefoon:
06-30305698
E-mail:
info@studiowishdom.nl
Website:
studiowishdom.nl

Locatie

Speeltheater Wishdom
Koninginneweg 62
Kortenhoef, 1241 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30305698
Website:
studiowishdom.nl

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!