Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Graag tot ziens!

Carola’s Geluksboetiek

Vooraankondiging opening

Op de achtergrond word er hard gewerkt aan de opening van Carola’s Geluksboetiek.

Carola’s Geluksboetiek is een lifestyle winkel voor een creatief en happy life. Je kunt bij Carola’s Geluksboetiek terecht voor creatieve cadeaus en workshops op gebied van scrapbooking, art journaling en storytelling. De gelukscadeaus zijn bestemd voor jong en oud en voor alle creatieve doeners en denkers.

Carola Pelder (56) is eigenaar van de Geluksboetiek. Zij heeft jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven en onderwijs als hrm-manager, hr-adviseur, coach, trainer, onderwijsmaker, gastdocent cultuur en multi-media, ontwerper belevingscommunicatie. Sinds 2008 is zij zelfstandig ondernemer. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve ontwikkeling lopen als een rode draad door haar leven. Als eigenaar van de Geluksboetiek vallen haar beide passies samen in de verkoop van cadeaus en workshops op gebied creatieve storytelling.

Carola heeft onder haar eigen merk Happy Storykids een eigen produktenlijn Stationary ontwikkeld voor scrapbooking en Artjournaling. Haar eigen produktenlijn is te koop in Carola’s Geluksboetiek als onderdeel van cadeupakketten en workshops Scrapbooking.

Het is de droom van Carola om een fysieke lifestyle store te openen. Zolang de corona pandemie voortduurt zal de verkoop in eerste instantie online plaatsvinden op www.geluksboetiek.nl

Workshops, teambuilding programma’s, exclusieve verjaardagsfeestje kunnen op eigen lokatie in Kortenhoef worden georganiseerd of op lokatie van de klant.

Wil je meer informatie of alvast een reservering plaatsen? Wacht niet te lang. We bereiden ons al voor op verkoop van feestelijke cadeaus en creatieve lifestyle workshops gedurende de feestdagen.

We zien je graag! Met een feestelijke en creatieve groet, Carola Pelder

De Gelukschallenge

In ontwikkeling is de Gelukschallenge. Een stappenplan dat je aanzet en stimuleert om doelen helder te krijgen en waar te maken. Ontdek jouw passie en maak er werk van.

Veel geluk!

Moedig je dochter of zoon aan met gelukskoekjes. Eenvoudig om zelf te maken. Dat wordt smullen. Veel plezier!

Goed nieuws voor kinderen

Minister Slob kondigt een nationaal programma aan voor kinderen. Hij vraagt speciaal aandacht voor sociaal-emotionele investeringen in leerlingen en docenten.

Op avontuur in Waterlandmuseum

Plezier en betekenisvol leren met Storytellingprogramma’s van Studio Wishdom

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!