Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Graag tot ziens!

Carola’s Geluksboetiek

Vooraankondiging opening

Op de achtergrond word er hard gewerkt aan de opening van Carola’s Geluksboetiek.

Carola’s Geluksboetiek is een lifestyle winkel voor een creatief en happy life. Je kunt bij Carola’s Geluksboetiek terecht voor creatieve cadeaus en workshops op gebied van scrapbooking, art journaling en storytelling. De gelukscadeaus zijn bestemd voor jong en oud en voor alle creatieve doeners en denkers.

Carola Pelder (56) is eigenaar van de Geluksboetiek. Zij heeft jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven en onderwijs als hrm-manager, hr-adviseur, coach, trainer, onderwijsmaker, gastdocent cultuur en multi-media, ontwerper belevingscommunicatie. Sinds 2008 is zij zelfstandig ondernemer. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve ontwikkeling lopen als een rode draad door haar leven. Als eigenaar van de Geluksboetiek vallen haar beide passies samen in de verkoop van cadeaus en workshops op gebied creatieve storytelling.

Carola heeft onder haar eigen merk Happy Storykids een eigen produktenlijn Stationary ontwikkeld voor scrapbooking en Artjournaling. Haar eigen produktenlijn is te koop in Carola’s Geluksboetiek als onderdeel van cadeupakketten en workshops Scrapbooking.

Het is de droom van Carola om een fysieke lifestyle store te openen. Zolang de corona pandemie voortduurt zal de verkoop in eerste instantie online plaatsvinden op www.geluksboetiek.nl

Workshops, teambuilding programma’s, exclusieve verjaardagsfeestje kunnen op eigen lokatie in Kortenhoef worden georganiseerd of op lokatie van de klant.

Wil je meer informatie of alvast een reservering plaatsen? Wacht niet te lang. We bereiden ons al voor op verkoop van feestelijke cadeaus en creatieve lifestyle workshops gedurende de feestdagen.

We zien je graag! Met een feestelijke en creatieve groet, Carola Pelder

Storykids gelukskoekjes DIY 800 x 500

Veel geluk!

Vergroot het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter met deze gelukschallenge. Eenvoudig om zelf te maken. Veel plezier!

blog onderwijs hulp kinderen

Goed nieuws voor kinderen

Minister Slob kondigt een nationaal programma aan voor kinderen. Hij vraagt speciaal aandacht voor sociaal-emotionele investeringen in leerlingen en docenten.

waterlandmuseum

Op avontuur in Waterlandmuseum

Plezier en betekenisvol leren met Storytellingprogramma’s van Studio Wishdom

spel potje pret storykids academy 1

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

geluk hoogbegaafdheid gifted children emotiewerk speeltheater wishdom

Hoogbegaafdheid

De hersenen van creatief begaafde kinderen worden anders gestimuleerd. Kinderen denken anders, ze leren wezenlijk anders. Inzet van spel, drama en creativiteit stimuleert ontwikkeling.

Programma Heldenverhalen

Flyer Opvoeden met plezier

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!