Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Graag tot ziens!

De Gelukschallenge

Heb jij even geluk!

Ik ben blij dat je ervoor gekozen hebt om verder te lezen. De Gelukschallenge is écht de moeite waard om mee aan de slag te gaan.

De Gelukschallenge heeft mij geholpen om weer helderheid te krijgen in wat ik werkelijk wil. En hoe ik enthousiast en gemotiveerd kan blijven.
Ik heet Carola en vertel je er graag meer over. Ik heb de Gelukschallenge ontwikkeld naar aanleiding van mijn burnout. Nu ruim 10 jaar geleden.

Ik ben het type van grote dromen en kleine stappen vooruit.  Ik heb vaak veel ideeën en zie overal kansen. Het overkomt mij nogal eens, dat mijn mooie plannen in de praktijk niet goed uitpakken.  Ik kan er soms behoorlijk wakker van liggen. Dan zakt de moed mij in de schoenen.  Er is vaak een hoop zelfkritiek. “Gaat je toch niet lukken!” Gelukkig heb ik geleerd hoe ik mezelf weer kan oprapen. Ik heb geleerd hoe ik de innerlijke criticus kan aanpekken. Ik heb geleerd hoe ik tegenslag kan ombuigen in mijn voordeel. Dat betekent niet, dat je helemaal nergens boos of verdrietig over kan zijn. Integendeel.

Ik heb al deze wijze lessen moeten leren toen ik thuis kwam te zitten met een burnout. Een periode waarin ik mezelf goed ben tegen gekomen. Ik voelde me doodongelukkig. Ik had werkelijk geen idee meer wat ik wilde. “Ga je hart volgen, ga doen waar je plezier in hebt!”  Ik begreep de oproep, ik was notabene zelf coach. Ik wist werkelijk niet wat mij nog plezier zou brengen.

Om een lang verhaal kort te maken. Ik heb ontdekt dat spel, creativiteit en storytelling ontzettende sterke werkvormen zijn om inzicht te krijgen in je persoonlijke drijfveren en je persoonlijke doelen. Ik heb ontdekt hoe krachtig het werkt om nieuwe verhalen te visualiseren, uit te schrijven en concreet uit te werken met o.a. een collage. Alsof je in je nieuwe verhaal stapt. Wat belangrijk is te werken aan een groeimindset, zodat je gaat geloven in je eigen verhaal en ernaar gaat leven. 

Ik heb het beste van mijn ervaringen verwerkt De Gelukschallenge. De Gelukschallenge is een routeplan dat je stimuleert en aanmoedigt om werk te maken van jouw dromen en doelen.

Juist als je het even niet meer ziet zitten, helpt de Gelukschallenge jou weer op weg naar meer plezier en een creatief leven.

Het resultaat staat en valt natuurlijk met jouw eigen inzet.

Op dit moment draait de Gelukschallenge als een pilot. Binnenkort volgt er meer informatie. Wil je nu al weten wat de gelukschallenge voor jou kan betekenen stuur dan een mail of bel mij.  Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ik wens je hoe dan ook heel veel geluk en graag tot ziens!

 

IKtoon Hilversum

Dag voor Amateurkunst
Zaterdag 10 juni 2023

Veel geluk!

Moedig je dochter of zoon aan met gelukskoekjes. Eenvoudig om zelf te maken. Dat wordt smullen. Veel plezier!

Carola’s Geluksboetiek

Vooraankondiging opening Carola’s Geluksboetiek. Een lifestyle winkel met cadeaus en workshops voor een creatief en happy life.

Goed nieuws voor kinderen

Minister Slob kondigt een nationaal programma aan voor kinderen. Hij vraagt speciaal aandacht voor sociaal-emotionele investeringen in leerlingen en docenten.

Op avontuur in Waterlandmuseum

Plezier en betekenisvol leren met Storytellingprogramma’s van Studio Wishdom

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!