Gamification

Gamification in de klas

Sem van Geffen heeft een boek geschreven over het ontwerpen van spelvormen. Kinderen. pubers en jongvolwassenen willen de wereld ontdekken en dat doen ze het liefst door te spelen. Met behulp van gamification zijn we nog beter in staat om in te spelen op deze behoefte van kinderen.

Game- of spelelementen kunnen worden geïntegreerd in een rijke context met haalbare, uitdagende opdrachten. Voor het gamificeren van leersituaties kunnen verschillende opties toegepast worden. Van een eenvoudig bordspel met geïntegreerde leerinhoud tot een complete game-ervaring inclusief storytelling.

Gamification biedt ouders, docenten, kinderen een grote kans om uitdagend en betekenisvolle aktiviteiten te ontwikkelen. Speciaal afgestemd op de behoeften van het kind en andere betrokkenen.

 

 

 

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Kracht van verbeelding

Creatieve manier om doelen te bepalen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!