Wij brengen plezier in talentontwikkeling. Ga mee op avontuur voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek welk verhaal jou laat stralen.

Gamification

Gamification in de klas

Sem van Geffen heeft een boek geschreven over het ontwerpen van spelvormen. Kinderen. pubers en jongvolwassenen willen de wereld ontdekken en dat doen ze het liefst door te spelen. Met behulp van gamification zijn we nog beter in staat om in te spelen op deze behoefte van kinderen.

Game- of spelelementen kunnen worden geïntegreerd in een rijke context met haalbare, uitdagende opdrachten. Voor het gamificeren van leersituaties kunnen verschillende opties toegepast worden. Van een eenvoudig bordspel met geïntegreerde leerinhoud tot een complete game-ervaring inclusief storytelling.

Gamification biedt ouders, docenten, kinderen een grote kans om uitdagend en betekenisvolle aktiviteiten te ontwikkelen. Speciaal afgestemd op de behoeften van het kind en andere betrokkenen.

 

 

 

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Ik wil spelen!

Ik wil spelen! gaat over de zoektocht naar plezier en geluk. Een persoonlijk verhaal over het belang van spel in persoonlijke ontwikkeling.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!