Impressie KreaDoe 2023

Speel en knutsel je in 2024 ook weer mee? Gezellig!
KrreaDoe 2023 Pagina header website

Doosje vol geluk!

De KreaDoe beurs 2023 is alweer voorbij. De eerste keer dat wij aanwezig waren op beurs met ons programma Geluksdoosjes.nl.

Wat hebben we genoten! Zoveel blije gezichten. Daar doen we het voor. Daarom zijn we volgend jaar ook weer partij! Jippie!

Je kunt dan nog meer DIY paperfun gelukspakketten verwachten.

Het programma voor KreaDoe 2024 maken we in voorjaar 204 bekend.

 

tickets KreaDoe 2024 vanaf augustus 2024Binnenkort Geluksdoosje.nl
KreaDoe impressie 2023 geluksdoosje.nl 2

Maak je eigen geluksdoosje!

Met een geluksdoosje kun je eindeloos veel lieve en verrassende cadeautjes maken. Het geluksdoosje kun je eenvoudig omtoveren in een verjaardagsdoosje, een complimentendoosje, een verhalendoosje, een mindfuldoosje. Wat dacht je van een gelukspoppetje, een PretPiet, een Happy Snowman!

Iedereen vindt het super leuk om in het zonnetje te worden gezet met een heel persoonlijk gelukscadeautje. Vooral als je het zelf hebt gemaakt. Dus waar wacht je nog op? Geef je op en knutsel gezellig mee en maak je moeder, vriendinnetje, opa of oma happy!

Kinderen versieren een geluksdoosje in één van de verschillende thema’s, o.a. My Best Friend, PretPiet, Happy Snowman. Wij helpen je stap voor stap op weg met duidelijke instructies en knutselmaterialen.

Wie ga jij verrassen met een super vrolijk doosje vol geluk en pret?

FUJA7311 1

Foto: Joshua Kloet, beeldkrakers

NIEUW! Primeur KreaDoe

DIY Paperfun Box

We presenteren een nieuw product de DIY Paperfun Box. De DIY Paperfun Box zit vol met grote en kleine paperfun projecten. Voor heel veel speelpret, knutselpret en verhalenpret. De Paperfun Box is rijk gevuld met o.a. blanco geluksdoosjes, Happy Cadeaustickers, kleine gelukscadeautjes, wenskaarten, ansichtkaarten, werkbladen en nog veel meer. 

Je gaat ontdekken hoe je de geluksdoosjes eenvoudig kunt omtoveren tot een verjaardagsdoosje, een verrassingsdoosje, een kijkdoosje, een speeltheater, een mindful doosje. 

 Ben jij op zoek naar een creatief en feestelijk cadeau? Dat ook nog eens jouw dochter helpt in haar persoonlijke ontwikkeling?

Kom dan langs! Geef je op voor één van de workshops en ontdek zelf hoe waardevol dit cadeau is.

Paperfun set scaled e1695027421905

Knutselpret

lessenserie mijn chillplek

Knutselen is leuk én leerzaam

Kinderen zijn dol op knutselen. Ze vinden het super leuk om iets zelf te maken. Het geeft kinderen veel voldoening om iets te maken waar ze trots op zijn. Kinderen kunnen hun eigen ideeën en verbeeldingskracht gebruiken om iets nieuws te maken. Creatief doen is niet alleen super leuk. Het is ook nog eens heel leerzaam. In het creatieve spel kunnen kinderen ontspannen, hun eigen verhaal ontdekken en tot leven brengen. Spelen en knutselen maar!

Mijn passie

passie spelen met verhalen

Spelen met verhalen

Ik ben altijd op zoek naar verhalen die plezier brengen. Positieve verhalen die je helpen om lekker jezelf te kunnen zijn. Ik geloof in de kracht van sterke verhalen. Je hebt ze nodig om je eigen dromen en doelen waar te maken. Mijn passie voor creativiteit en sterke verhalen vind je terug in de gelukspakketten die ik maak. Iedereen een verhalenkunstenaar, dat is mijn droom. Wil je ook een verhalenkunstenaar worden? Vind wekelijks nieuwe inspiratie op mijn youtube kanaal.

Verhalenpret

SpeeldagHB Nieuws

De verhalenkunstenaar

Kinderen houden van verhalen. Vaak hoe gekker hoe beter. Ze vinden het leuk om naar verhalen te kijken, te luisteren. Zelf verhalen maken is voor heel veel kinderen nog leuker. Er zijn heel veel manieren en technieken om verhalen tot leven te brengen. Dat is niet alleen super leuk en vermakelijk om te zien of horen. Het is ook heel leerzaam. Kinderen leren hun eigen stem en verhaal ontdekken. Dat is super belangrijk.

slider breed
  • Wanneer gaan we weer naar het knutselparadijs?

    Sara - 10 jaar

  • Het spel is écht super leuk om te spelen!

    Mandy - 9 jaar

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!