Wij willen spelen!

Speeltheater Wishdom

Speeltheater Wishdom is een creatieve belevingsruimte waar kinderen op ontdekkingsreis kunnen in de wereld van verhalenkunstenaars. Voor kinderen die graag creatief bezig zijn en het leuk vinden om met verhalen te spelen.

Avonturen van Katinka en prof. Plezier

Katinka (8) is het plezier kwijt.  Op school gaat er van alles mis. Op  wonderlijke wijze komt ze in Boxdorp terecht.  Dan ontmoet ze prof. Plezier.  Het begin van een reeks vrolijke en spannende avonturen over een nieuwsgierig meisje dat plezier wil hebben in het leven. Haar nieuwsgierigheid brengt haar in onverwachte situaties, waar ze zich steeds weer uit moet zien te redden.
De avonturen van Katinka en prof. Plezier maken onderdeel uit van de interactieve kindervoorstellingen.  De verhalen zijn inspiratie voor verschillende thema’s en projecten. De kracht van spelen en vriendschap is de rode draad. 

“In Speeltheater Wishdom komen verhalen tot leven waar je blij van wordt.” Sharon


Werkplaats StoryArt

Studio Wishdom is wekelijks geopend op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur voor jonge creatieve ontdekkingsreizigers (6-12). In de creatieve speel- en ontwerpruimte kun je terecht voor workshops, projecten, activiteiten op gebied van storytelling. Onder begeleiding van gepassioneerde professionals vergroten kinderen hun creatieve vaardigheden en talenten.

  • De workshops en activiteiten zijn onderdeel van de SToryART Masterclass en zijn erop gericht om kinderen te laten onderzoeken hoe zij met verschillende communicatievormen en communicatie-strategieen op creatieve en speelse wijze hun eigen boodschap en verhaal kunnen overbrengen.
  • Met behulp van multi-media technieken (2D, 3D, 4D) uit de poppen- en theaterkunst gaan kinderen aan de slag met o.a. tekenen, poppen maken, cartoons maken, animatie, decor ontwerpen, vormgeving, verhalen maken.
  • Kinderen kunnen ieder aan een eigen of gezamenlijk project werken, waarbij plezier hebben in het spelend ontdekken, creatieve ontwikkeling, verhalen maken centraal staat.
  • Spelenderwijs ontwikkelen kinderen een eigen stijl in communicatie, verkennen zij hun eigen emotionele binnenwereld en  buitenwereld. Een ontdekkingstocht dat kinderen helpt te verkennen wat zij belangrijk vinden en wat er allemaal nodig is om sterk in je eigen schoenen te staan.
  • Er is ruimte voor maximaal 6-8  kinderen.
  • Wij genieten als kinderen stralen en plezier beleven bij het maken van vrolijke, spannende, sterke verhalen.

Ben geïnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Mail: info@studiowishdom.nl of
bel 06-30305698 en vraag naar Carola Pelder


 

Nieuws uit Wizoks World

In Wizoks World is weer van alles aan de hand. Kijk, lees of speel je mee? Veel plezier!

wizoks world memory

Memory-spel

Kijk voor een gratis Wizoks Memory Spel
Verder lezen
kleurplaat goed bezig

Kleurplaat

Kijk voor een gratis kleurplaat van Wizja.
Verder lezen

Sssst… Er wordt hard gewerkt aan spetterende verhalen….

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!