Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Corona maatregelen

Gewijzigde agenda Storykids Academy

Tijdens de persconferentie op maandag 14 december jl. is besloten tot de strengste lockdown tot nu toe.  In verband met de lockdown hebben wij jammer genoeg de aangekondigde activiteiten op de locatie van de Storykids Academy, koninginneweg 62 in Kortenhoef moeten annuleren. Tenminste tot dinsdag 19 januari a.s.

Op 12 januari a.s. is een nieuwe persconferentie aangekondigd waarop bekend wordt gemaakt welke maatregelen nog nodig zijn na 19 januari a.s. om verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Ik volg de richtlijnen van de rijksoverheid die vermeld staan op www.rijksoverheid.nl

Het Coronavirus en de maatregelen hebben enorm grote impact.

Juist in deze tijd is het zo belangrijk dat er ruimte is om ons hart te luchten. Ik zal extra aandacht besteden aan ideeën, tips en activiteiten om thuis mee aan de slag te gaan. Het zou heel mooi zijn als we de kans pakken om thuis meer samen op te trekken. Voor wie houdt van spel of creatief zijn is het een uitgelezen kans om samen rond de tafel te gaan zitten.  Tijd maken voor een spel. Een kaartspel, rummicup, mens-erger-je-niet. Er zijn er teveel om op  te noemen. Er zijn ook zoveel andere leuke activiteiten om te doen. Maak bijvoorbeeld familieboek en vul het boek met ieder zijn hobby, zijn droomplek, etc. Het is superleuk om te doen, en het brengt zulke mooie gesprekken op gang.

Nu we elkaar minder makkelijk persoonlijk kunnen spreken is een nieuwe Facebook pagina van de Storykids Academy in voorbereiding.

Op de Facebook pagina van de Storykids Academy zal ik ideeën, tips en cadeaus delen én heel leuk zijn om te doen én gewoon ook hele mooie gesprekken op gang brengen.

Heb je vragen? Ook tijdens de lockdown ben ik bereikbaar via het mailadres op info@studiowishdom.nl

Ik wens je een hele gezellige dagen en een goede gezondheid voor 2021!

Coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

  • Werk thuis, tenzij het niet anders kan;
  • Was vaak uw handen;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Ga niet naar drukke plekken;
  • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes;
  • Klachten? Blijf thuis en laat u testen.

Veel geluk!

Vergroot het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter met deze gelukschallenge. Eenvoudig om zelf te maken. Veel plezier!

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Open Huis

27 mei 2017
11.00 – 15.00

Potje Pret maken

Die maak je zelf.

52 Story Starters

programma 2021

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!