Duurzame jaarmarkt

Op zaterdag 17 juni jl. was ik met mijn bedrijf aanwezig tijdens de duurzame jaarmarkt van Wijdemeren op Landgoed De Rading in Hilversum.  Voor de kinderen had ik een knutseltafel ingericht waar ze aan de slag konden met het maken van een geluksdoosje.

Bezoekers hadden de gelegenheid om hun wensen en idealen voor een duurzame wereld kenbaar te maken. “Stel je eens voor, dat er een eiland is, waar je het kunt inrichten naar eigen wens. Waar ben je ben? Hoe ziet het er uit? Welke vragen worden er gesteld?”
Ik was onder de indruk van de wens van een meisje van 11 jaar. Zij wilde vrede en vrijheid voor iedereen. Ze had concrete ideeën hoe zij haar steentje kon bijdragen. Ze klonk heel vastberaden. Wat mooi. Het gezamenlijke schilderij bracht mooie gesprekken op gang. Het initiatief moedigt aan om alle bijzondere ideeën en wensen te blijven verzamelen en te blijven investeren in een wereld waar vertrouwen het gaat winnen van angst, zodat je lekker jezelf kunt zijn. Een ontwikkeling, dat o.a. ruimte krijgt om te groeien vanuit een vrije speelruimte en persoonlijke ontmoetingen. Zo draag ik mijn steentje bij.  Dat is voor mij bouwen aan een duurzame wereld.

De duurzame jaarmarkt bood een veelzijdig aanbod aan allerlei leuke artikelen die te koop waren en activiteiten die in het licht stonden van mens, milieu, natuur en plaatselijke economie.

De duurzame jaarmarkt is een initiatief van Natuurlijk Wijdemeren, Marjolein Bezemer.  Meer informatie de initiatieven van Natuurlijk Wijdemeren is te vinden op Natuurlijk Wijdemeren

Ik kijk terug op een gezellige, zonnige dag met leuke en waardevolle ontmoetingen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!