Dropout festival

Spirare

Bij Spirare is de inspirerende omgeving het vertrekpunt om samen op weg te gaan naar een nieuwe duurzame wereld. In de sfeervolle campus bruist het van de akvititeiten die jong en oud in beweging krijgt. Bij Spirare draait het om 1 ding: Ontwikkeling.

Talent Valley van Spirare is een niet-traditionele en persoonlijke ontwikkelomgeving. Het is een omgeving waarin de behoeften van kinderen en jong volwassenen en  – hun passies en drijfveren – centraal staan. Talent Valley biedt een prikkelend aanbod dat maar één doel dient: jong en oud stimuleren om zich volop te ontwikkelen.

Dropout Festival

Op zaterdag 20 mei a.s. organiseert Spirare voor het derde jaar het Drop-out Festival. Het bezoek aan het Drop-out Festival is gratis. De organisatie is ermee geholpen als bezoekers zich vooraf aanmelden. Aanmelden DropOut Festival

Studio Wishdom op Dropout Festival

Een hele creatieve manier om je dag op te vrolijken. Met “Geluk in een doosje” heb je altijd een lach en een knipoog bij de hand. Van zo’n geluksmomentje, daar kikker je vast en zeker van op.

Workshop: “Geluk in een doosje”

Kinderen tot 12 jaar kunnen in het Turkije Paviljoen meedoen met een creatieve workshop “Geluk in een doosje”.

Na afloop plukken de kinderen een wens die zij in het geluksdoosje kunnen bewaren. Reken maar, dat hun wens geniet van alle aandacht.

 

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Kracht van verbeelding

Creatieve manier om doelen te bepalen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!