Wij brengen plezier in talentontwikkeling. Ga mee op avontuur voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek welk verhaal jou laat stralen.

Een Potje Pret

Potje Pret is een familie- en vriendenspel. Potje Pret zit vol met leuke, nuttige, grappige vragen en opdrachten. Lukt het jouw team om als eerste 100 punten binnen te halen? 

Het spel wordt met minimaal twee teams van twee personen gespeeld. De teamgenoten helpen elkaar bij het uitvoeren van de verschillende opdrachten. De opdrachten zijn verdeeld in vier categorieën;

  1. Blauw: tekenopdrachten
  2. Groen: vragen
  3. Rood: opdrachten algemeen
  4. Geel: uitbeelden 

De dobbelsteen bepaalt het aantal vakjes dat je rondloopt op het spelbord. Eén spelronde duurt ongeveer 10-15 minuten. Het team dat als eerste 100 punten bij elkaar heeft gespeeld, heeft gewonnen. 

Speel je wijs met Potje Pret

Het spel Potje Pret is een familie- en vriendenspel en heeft als doel om vooral veel plezier te beleven met elkaar. De verschillende opdrachten helpen om elkaar beter te leren kennen en de creativiteit te vergroten.  Op een speelse manier leren de deelnemers zich o.a. vrijer te uiten, samen te werken, grenzen te verleggen, te tekenen. 

Het spel ondersteunt kinderen en volwassenen in:

  • sociale en emotionele ontwikkeling
  • taalontwikkeling
  • creatieve ontwikkeling
  • zelfvertrouwen en weerbaarheid

Potje Pret is een spel waarin plezier en persoonlijke ontwikkeling samen gaan en elkaar versterken. 

Workshop Spelmiddag 

Het spel kan worden gespeeld tijdens een spelmiddag. De Storykids Academy organiseert regelmatig spelmiddagen voor kinderen in de leeftijd van 5 – 12 jaar. Het spel kan ook gespeeld worden op scholen, in klassen, themadagen waar aandacht is voor ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden of lifeskills van kinderen. 

Verkoop Potje Pret

Het spel kan worden aangeschaft door ouders die het graag willen gebruiken om het contact en het plezier met hun kind(eren) te vergroten. 

De vragen en opdrachten kunnen worden aangepast aan de specifieke gezinssituatie. 

  • Basisspel Potje Pret:  € 55,00.
  • Maatwerk Potje Pret:  € 95,00 (inclusief intake gesprek, ontwerp en drukwerk) 

Het spel is ontwikkeld door Carola Pelder voor Studio Wishdom. Studio Wishdom ontwikkelt producten en  lesprogramma’s die kinderen helpen hun eigen verhaal te vertellen. 

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Ik wil spelen!

Ik wil spelen! gaat over de zoektocht naar plezier en geluk. Een persoonlijk verhaal over het belang van spel in persoonlijke ontwikkeling.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!