Speel je dromen waar!

Speel je dromen waar!

Kunstproject Schoolplein – Wij willen spelen

 


Spelen brengt kinderen en volwassenen samen

Spelen stimuleert kinderen op verschillende vlakken in hun sociale en emotionele ontwikkeling. Spelen brengt vooral plezier. Spelen is voor alle leeftijden.


Thema’s op dit avontuur

Samen plezier maken, samenwerken, beweging

 

Ontwerp kunstwerk

Een vrolijke en kleurrijke omgeving heeft een positieve invloed op de sfeer en gedrag van kinderen. Studio Wishdom ontwerpt kunstwerken voor de aankleding van schoolpleinen.

Samen werken aan een goede sfeer

Verlaag de drempel om te spelen voor kinderen, ouders en docenten. Met kleine aanpassingen op het schoolplein kun je hierin al stappen zetten.  Als er meer belangstelling is om het schoolplein te benutten voor leuke en hedendaagse activiteiten, dan is het interessant om hiervoor een speciaal project op te zetten. Benut de ideeën en wensen van kinderen, jong en oud. Ontwikkel gezamenlijk met de kinderen, docenten, ouders een speelplaats die de sfeer buiten en in de klas vergroten.

Advies en projectbegeleiding

Studio Wishdom adviseert en ondersteunt scholen in de ontwikkeling van projecten die een avontuurlijke speelomgeving bevorderen.

Kerndoelen onderwijs

Het project Wij willen spelen sluit op verschillende thema’s aan op de kerndoelen van het onderwijs.

Aan de slag

Heb je belangstelling om van gedachten te wisselen over de inrichting van het schoolplein? Ik zie een uitnodiging voor een oriënterend gesprek met belangstelling tegemoet.

 


Ben je ook op zoek naar een speelse en creatieve aanpak in persoonlijke ontwikkeling?
Wij maken van je persoonlijke ontdekkingsreis, een vrolijk avontuur. Neem vrijblijvend contact op voor advies of begeleiding.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!