StoryKids – Mijn Droomeiland

Storykids Kunstproject – Mijn Droomeiland


Mijn droomplek

Wie fantaseert er niet over de mooiste droomplekken? Blijft het fantasie of kan het werkelijkheid worden?


Op ontdekkingsreis

Dit project stimuleert kinderen om te onderzoeken hoe je een droomplek kunt inrichten in je directe omgeving. Wat weten we over droombestemmingen? Hoe kan het eruit zien? Wat kun je er doen? Wat heb je nodig om een eigen droomplek te maken. Hoe richt je de ruimte in samen met anderen? Hoe bereid je je voor op orkaanstormen? Bouw je dan windmolens of schuilkelders?

 

Kunstproject Mijn Droomeiland

Wie fantaseert er niet over een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn? Een plek waar je samen plezier kunt maken. Stel je eens voor, dat je koning of koningin bent van jouw eigen eiland. In dit project leer je wat je nodig hebt om jouw eigen speel- en leefruimte in te richten. Als je klaar bent met dit project heb je van alles geleerd over het bouwen van een droomeiland.

Inleiding

Kinderen vinden het leuk om op onderzoek uit te gaan. Al spelenderwijs ontdekken ze van alles over zichzelf en de wereld om hen heen.  Dit project ondersteunt kinderen zich bewust te worden van de invloed die ze hebben op het ontdekken en beïnvloeden van hun eigen ruimte en tijd.

Thema’s op dit avontuur

Samen plezier maken, fantasie, creativiteit, samenwerken, oplossingsgericht denken, omgaan met grote en kleine uitdagingen

 

Aan de slag!

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Carola Pelder, telefoon 06-30305609.

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Open Dag

Zaterdag 21 maart 2020

Maak kennis met de Storykids Academy op zaterdag 21 maart a.s. Hou je van knutselen, tekenen? Hou je van sterke verhalen? Ben jij een creatieve held of wil je er één worden? 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!