StoryArt | Speel je dromen waar!

De StoryArt Academy

Speel je dromen waar!

 

StoryKids | Themadag

We hebben wat te vieren!

Op zaterdag 6 oktober a.s. is Speeltheater Wishdom open met een nieuw programma Vrolijke Streken. Jonge verhalenkunstenaars kunnen meedoen aan verschillende aktiviteiten. Wil je een vrolijke streek uithalen en iemand blij maken met een zelfgemaakt cadeau? Of speel je mee als held en help je het mysterie van de blauwe Diamant op te lossen?

StoryKids | Schoolproject

Wij willen spelen – Ridders en kastelen

Het schoolproject is een creatieve ontdekkingsreis naar heroïsche ridder- en heldenverhalen over geluk door de eeuwen heen. Ontdek hoe heldenverhalen gemaakt worden. Ervaar hoe het is om zelf een held te zijn. Ga je mee op avontuur?

StoryKids | Workshops

StoryArt Workshops

Wij verzorgen workshops met wisselende thema’s op gebied van storytelling. Kinderen verdiepen zich in verschillende vormen van taal en communicatie.  Ze gaan op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en volgen hun nieuwsgierige vragen.

De StoryKids Club

Een creatieve werkplaats waar kinderen op ontdekkingsreis kunnen in de wereld van verhalenkunstenaars. Voor kinderen die graag creatief bezig zijn en van alles willen leren over verhalen maken.

 

Avonturen van Katinka en prof. Plezier

Katinka (8) is het plezier kwijt.  Op school gaat er van alles mis. Op  wonderlijke wijze komt ze in Boxdorp terecht.  Dan ontmoet ze prof. Plezier.  Het begin van een reeks vrolijke en spannende avonturen over een nieuwsgierig meisje dat plezier wil hebben in het leven. Haar nieuwsgierigheid brengt haar in onverwachte situaties, waar ze zich steeds weer uit moet zien te redden.
De avonturen van Katinka en prof. Plezier maken onderdeel uit van de interactieve kindervoorstellingen.  De verhalen zijn inspiratie voor verschillende thema’s en projecten. De kracht van spelen en vriendschap is de rode draad. 

“In Speeltheater Wishdom bij de StoryKids Club komen verhalen tot leven waar je blij van wordt.” Sharon

Werkplaats StoryKids

Studio Wishdom is wekelijks geopend op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur voor jonge creatieve ontdekkingsreizigers (6-12). In de creatieve speel- en ontwerpruimte kun je terecht voor workshops, projecten, activiteiten op gebied van storytelling. Onder begeleiding van gepassioneerde professionals vergroten kinderen hun creatieve vaardigheden en talenten.

  • De workshops en activiteiten zijn erop gericht om kinderen te laten onderzoeken hoe zij met verschillende communicatievormen en communicatie-strategieen op creatieve en speelse wijze hun eigen boodschap en verhaal kunnen overbrengen.
  • Met behulp van multi-media technieken (2D, 3D, 4D) uit de poppen- en theaterkunst gaan kinderen aan de slag met o.a. tekenen, poppen maken, cartoons maken, animatie, decor ontwerpen, vormgeving, verhalen maken.
  • Kinderen kunnen ieder aan een eigen of gezamenlijk project werken, waarbij plezier hebben in het spelend ontdekken, creatieve ontwikkeling, verhalen maken centraal staat.
  • Spelenderwijs ontdekken kinderen de woorden en beelden die hen helpt om duidelijk te maken wat ze willen, denken, voelen en weten.
  • Er is ruimte voor maximaal 6-8  kinderen.
  • Wij genieten als kinderen stralen en plezier beleven bij het maken van vrolijke, spannende, sterke verhalen.

Ben geïnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Mail: info@studiowishdom.nl of
bel 06-30305698 en vraag naar Carola Pelder

Nieuws uit Wizoks World

In Wizoks World is weer van alles aan de hand. Kijk, lees of speel je mee? Veel plezier!

wizoks world memory

Memory-spel

Kijk voor een gratis Wizoks Memory Spel
Verder lezen
kleurplaat goed bezig

Kleurplaat

Kijk voor een gratis kleurplaat van Wizja.
Verder lezen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!