De kracht van beelddenken

“Een creatieve en speelse manier om doelen en behoeftes te bepalen”

De kracht van beelddenken

Met behulp van beelddenken wordt in dit boek het proces beschreven om op een creatieve wijze persoonlijke doelen en behoeftes, teamdoelen en -behoeftes op het spoor te komen. Beelddenken is een wijze van bewustzijn dat ratio en intuïtie in verband brengt met elkaar waardoor je koers kunt bepalen.

De auteur, Christiane Bromberger, gebruikt een 7-stappenmethode die het proces ondersteunt. De levendig verbeelde toekomst ondersteunt het kiezen en het handelen om – met de juiste koers – de visie te realiseren.

Het boek is geschreven voor veranderkundigen: professionals, docenten en trainers die met mensen werken, individueel en in organisaties.

De kracht van het beelddenken bij het onderzoeken van persoonlijke en gezamenlijke doelen en behoeftes heb ik vertaald naar activiteiten voor kinderen. Het is mijn wens om de vaardigheden actief te maken en te houden, die mensen van nature hebben om heel dichtbij hun authentieke zelf te blijven. Het is de kunst om kinderen bewust te maken van de waarde van hun creatieve en speelse talenten. Het is de kunst om hun creatieve en speelse vaardigheden te blijven koesteren. Een waardevol middel bij het bepalen van hun koers op latere leeftijd.

Ben je ook nieuwsgierig hoe een creatieve en speelse aanpak helpt om beweging te brengen in persoonlijke doelen en behoeftes? Voel je welkom om te bellen voor meer informatie over workshops en maatwerk-projecten.

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!