StoryArt | Speel je dromen waar!

De StoryArt Academy

Speel je dromen waar!

 

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen is ………

plezier maken, ontspannen, jezelf en anderen beter leren kennen, potentiële talenten onderzoeken en ontwikkelen, je passie ontdekken, intrinsieke motivatie versterken, sociale en emotionele vaardigheden versterken, groeien in zelfvertrouwen, ervaringsgericht werken, bovenal lekker jezelf zijn.

Play the story of your life

Connecting the dots. Aan de hand van het ganzenbordenspel ontdekte ik een gezamenlijke passie van mijn moeder en mij. Het verhaal versterkt onze relatie nog meer.

Lees meer

De Vergeten Wens

De Vergeten Wens gaat over de zoektocht naar plezier en geluk. Katinka is aan het ploeteren op school. Op een dag krijgt ze hulp van oma Saartje en prof. Plezier. Katinka moet op avontuur om haar diepste wens te kunnen waar maken. Is ze wel zo blij met hun hulp?

Lees meer

Speeldagen 2017

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Lees meer

Hoogbegaafdheid

De hersenen van creatief begaafde kinderen worden anders gestimuleerd. Kinderen denken anders, ze leren wezenlijk anders. Inzet van spel, drama en creativiteit stimuleert ontwikkeling.

Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!