Speel je dromen waar!

Speel je dromen waar!

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen is ………

plezier maken, ontspannen, jezelf en anderen beter leren kennen, potentiële talenten onderzoeken en ontwikkelen, je passie ontdekken, intrinsieke motivatie versterken, sociale en emotionele vaardigheden versterken, groeien in zelfvertrouwen, ervaringsgericht werken, bovenal lekker jezelf zijn.

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid

De hersenen van creatief begaafde kinderen worden anders gestimuleerd. Kinderen denken anders, ze leren wezenlijk anders. Inzet van spel, drama en creativiteit stimuleert ontwikkeling.

Lees meer
De Vergeten Wens

De Vergeten Wens

De Vergeten Wens gaat over de zoektocht naar plezier en geluk. Katinka is aan het ploeteren op school. Op een dag krijgt ze hulp van oma Saartje en prof. Plezier. Katinka moet op avontuur om haar diepste wens te kunnen waar maken. Is ze wel zo blij met hun hulp?

Lees meer
Play the story of your life

Play the story of your life

Voor de verjaardag van mijn moeder maakte ik een ganzenbordenspel. Een superleuke manier om oude herinneringen op te halen. En ik ontdekte een gezamenlijke passie…. 🙂

Lees meer
Speeldagen 2017

Speeldagen 2017

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!