Ga mee op avontuur in de wereld van verhalenkunstenaars met vertel-, speel- en theaterkunsten. Veel plezier!

StoryKids Academy

Van workshop tot lessenserie

Met vertel-, speel- en theaterkunsten ontdekken kinderen hoe sterke verhalen gemaakt worden. Voor kinderen die houden van spel, knutselen, avontuur en dappere verhalen. Daar word je nou écht heel vrolijk en sterk van! 

Ik wil spelen!

Creatief aan de slag!

Hoogbegaafde kinderen met creatieve of artistieke interesses ontwikkelen zich het beste als zij creatief aan het werk kunnen. En voldoende uitgedaagd worden. Bij de Storykids Academy gaan plezier in talentontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand in hand.  Aan de slag!

Lessenserie

Op avontuur met de held (8-12)

Ontrafel het geheim van dappere heldenverhalen. Welk heldenverhaal breng jij tot leven? Nieuwe lessenserie start op 2 april a.s.

Lees meer

Lessenserie

Feestelijk organiseren (8-12)

Het leren wordt veel leuker als je kamer er gezellig uit ziet. Ontwerp je eigen schoolspullen.  We organiseren er een feestje omheen!

Lees meer

Workshop Papieren Helden

En spelen maar!  (5-7)

Maak je eigen held of mascotte en breng hem tot leven. Wie is jouw held eigenlijk?

Lees meer

Schoolproject

De wereld van morgen (5-12)

Dromen over later begint vandaag. Toekomstbeelden van kinderen en docenten komen tot leven in een hartverwarmend kunstwerk. Daar gaat je hart toch sneller van stromen. Get ready for the future! 

Lees meer

Lessenserie

Mijn Art-Journal (8-12)

Hou je van handlettering, tekenen en knutselen? Tijdens deze lessenserie maak je een kunstwerk van je eigen agenda of dagboek. Zo wordt leren wel heel erg leuk.

Lees meer

Workshop

Een doosje geluk! (5-7)

Geluk kun je vermenigdvuldigen door te plezier te delen. Versier een geluksdoosje voor een jarige job, een ziek vriendje of gewoon voor jezelf. Wie zou jij graag willen verrassen?

Lees meer

Workshop

De Waarachtige Pleziermeter (5 – 7)

Boxdorp is in rep en roer! Een verhalend en creatief programma over zoektocht naar plezier en vriendschap.

Lees meer

Informatiesessie

Ik leer anders (ouders)

Heeft jouw kind problemen met leren? Als je weet hoe het brein werkt, dan begrijp je beter hoe jouw kind leert en werkt. Hoe kun je jouw kind het beste stimuleren?

Lees meer

Schoolproject

Heldenverhalen, maak het mee…! (5-12)

Een creatieve ontdekkingsreis in talentontwikkeling. We volgen het avontuur van de held en ontdekken welke leeromgeving het beste past bij de interesses en talenten van het lerende kind. 

Lees meer

Lessenserie

Mijn chillplek (8-12)

Niets doen is ook heel hard werken. Wist je dat je beter gaat leren als je lekker relaxt bent? Met deze chillplek vergeet je dat nooit meer.

Lees meer

Storykids Academy op reis

Een sterk verhaal! (5-12)

De Storykids Academy komt naar je toe. Wij brengen kinderen in verwondering met vertel-, speel- en theaterkunst.

Lees meer

Spelmiddag

Een Potje Pret (5-12)

Een superleuk familie- en vriendenspel. Een spel vol met gekke, grappige vragen en opdrachten die goed zijn voor een hoop plezier  en sterke verhalen. Kijk en luister maar. 

Lees meer

Sterke verhalen maak je samen

Met vertel-, speel- en theaterkunsten brengen wij sterke verhalen tot leven. Voor kinderen die graag willen schitteren in hun eigen verhaal.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!