StoryArt | Speel je dromen waar!

De StoryArt Academy

Speel je dromen waar!

 

StoryArt | Kinderen

StoryKids love StoryArt

Kinderen gaan op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars. Met vertel-, speel- en theaterkunsten ontdekken kinderen hoe krachtige verhalen gemaakt worden. Voor zelfbewuste verhalenmakers die graag willen schitteren in hun eigen verhaal.

StoryArt | Volwassenen

Workshops, Coaching

Beelddenkers, creatief begaafden, hoogbegaafden, hooggevoeligen denken en leren anders. Het kan in de praktijk tot veel problemen leiden, o.a. miscommunicatie, stress, burnout.  In de workshops en coaching volgen wij een creatieve en speelse aanpak om koers te houden bij het onderzoeken van je talenten en realiseren van je doelen.

StoryArt | Educatie

Educatie in creatieve communicatie

Wij ontwikkelen educatieve belevingsprogramma’s die aansluiten bij kindgericht onderwijs en 21 eeuwse vaardigheden. We nemen kinderen mee op avontuur en laten ze ontdekken welke verhalen nodig zijn om sterk in je eigen schoenen te staan.

Meer lezen
StoryArt kids Schoolproject Heldenverhalen

Wij willen spelen

Heldenverhalen komen tot leven in het schoolproject Wij Willen Spelen. Een creatieve ontdekkingsreis naar verhalen over plezier, moed en wijsheid.
Verder lezen
Meer lezen
SpeeldagHB Nieuws

Speeltheater op reis

Speeltheater Wishdom reist door het land met voorstellingen en workshops. Met kleine en grote heldenverhalen nemen we kinderen mee op ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars.
Verder lezen
Meer lezen
StoryArt Adults Playful Learning

Storykids – Workshop Animatie

Ontwerp zelf een verhaal over jouw held. Wat is zijn of haar missie? Welke uitdagingen staan hem of haar te wachten? Hoe loopt het af? Veel plezier!
Verder lezen
Meer lezen
Storykids Kunstproject schoolplein hartenwensen05

Kunstproject Schoolplein

Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat ben je dan aan het doen? Alle dromen en wensen hebben we op het schoolplein verzameld. Wat een bijzondere verhalen.
Verder lezen
Meer lezen
StoryArt Schoolproject Kunstwerk Schoolplein

Kunstwerk Schoolplein – Wij willen spelen

Bouwen aan een goede sfeer. Daar maken wij werk van. Wat heerlijk als je iedere ochtend welkom wordt geheten. Daar word je toch vrolijk van?
Verder lezen
Meer lezen
StoryKids Schoolproject Mijn Droomeiland

StoryKids – Mijn Droomeiland

Stel je eens voor.... Je bent koning of koningin. Je mag een eiland bouwen met alles erop en eraan. Wauw! En dan... een storm, een rare vogel. Hoe loopt dit af.
Verder lezen
Meer lezen
StoryKids Knutselplaat Ik wil spelen

Maak je eigen speelruimte

Ik zie je later zo. Ik ben aan het spelen. Een vrolijk cadeau voor aan de deurknop.
Verder lezen

Wij maken van je persoonlijke ontdekkingsreis een vrolijk avontuur

Sterke verhalen maak je samen.

Met vertel-, speel- en theaterkunsten gaat het plezier in het maken van verhalenkunst hand in hand met de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Spelen met verhalen is een super leuke en krachtige manier om je eigen woorden en beelden te vinden voor wat je wilt, denkt, voelt. De mooiste droom- en wensverhalen komen tot leven in Speeltheater Wishdom. De werkplaats voor creatieve verhalenmakers.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!