Speel en word de held in je eigen verhaal!

Story Crafting 

storybook happystorykids 800 x 500

Vertel het op jouw manier

Hoe zeg je dat nou? Zal ik het wel zeggen? De creatieve workshops helpen kinderen hoe zij een boodschap of verhaal kunnen overbrengen. Met o.a. teken-, knutsel- en vertelkunsten werken kinderen aan creatieve projecten met een verhaal en een thema. Dat maakt het extra leuk en uitdagend. Plezier in creativiteit staat uiteraard centraal!

Samen spelen

spel potje pret storykids academy 1

Plezier in opvoeden

De boog kan niet altijd gespannen staan. Kinderen met een creatieve leer- en werkstijl moeten vaak extra hard werken om erbij te horen. Het creatieve talentprogramma van Happy Storykids helpt met versterken van zelfvertrouwen. Het familiespel Potje Pret maakt ruimte voor een hoop gezelligheid samen. 

 • Ik begrijp steeds beter waar mijn dochter tegenaan loopt. Ik begrijp nu ook mezelf beter. Wat lijken we op elkaar.

  Kirsten - moeder kind

 • Dit coachtraject heeft écht meerwaarde. Ik ga voor meer talentontwikkeling op school.

  Lia - docent IB

 • Wanneer gaan we weer naar het knutselparadijs?

  Sara - 10 jaar

 • Er is écht iets veranderd in de samenwerking.

  Petra - directeur basisschool

 • Als ik het even niet meer weet, dan ga ik hartjes tekenen. En dan kom ik weer op ideeën.

  Louise - 7 jaar

 • Het spel is écht super leuk om te spelen!

  Mandy - 9 jaar

held op stokken

In 8 lessen ontrafelen kinderen de geheimen van dappere heldenverhalen met o.a. W. Disney, Prof. Plezier. Voor kinderen die houden van tekenen, knutselen en sterke verhalen.

Kinderen vergroten creatieve en communicatieve vaardigheden. Kinderen begrijpen hun eigen gevoelswereld beter en die van anderen. Ze leren impact van eigen handelen beter inschatten en begrepen.

storybook happystorykids 800 x 500

Heeft jouw kind moeite om mee te komen op school? Wordt jouw kind niet begrepen op school? Is jouw kind creatief? Speelt en knutselt jouw kind graag? Onderzoek of jouw kind creatief (hoog)begaafd is en maak kennis met het basisprogramma van de Happy Storykids.

spel potje pret storykids academy 1

Welk team weet als eerste 100 punten binnen te slepen? Een spel vol met gekke, grappige vragen en opdrachten die goed zijn voor een hoop plezier en sterke verhalen. Wat kun je verwachten? Houd je dochter of zoon van spelletjes spelen? Tijdens de spelmiddag gaat je kind een Potje Pret spelen. In tweetallen nemen de […]

Ben je op zoek naar meer informatie? De pagina met overzicht van het aanbod is in onderhoud. Na de zomervakantie vind je hier weer alle informatie over het programma voor het nieuwe seizoen 2023/2024.  Heb je nu al een vraag, neem dan contact op. Ik help je graag verder.

Carola Pelder - Talentcoach, StoryArtist

Sterke verhalen maak je samen

Met vertel-, speel- en theaterkunsten brengen wij sterke verhalen tot leven. Voor kinderen die graag willen schitteren in hun eigen verhaal.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!