Speel je dromen waar!

Speel je dromen waar!

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2019

SpeelDag Amersfoort

2 november @ 10:00 - 16:00
Speeldag Amersfoort, Juttepeergaarde 2
Amersfoort, 3824 BE
+ Google Maps

Voorstelling Sprakeloos 13.30 - 14.30 uur. Wegens succes herhaald. In de voorstelling Sprakeloos belanden Katinka, Pim en Merel op wonderlijke wijze op een schateiland. Piet Piraat weet hoe de vrienden weer veilig naar huis kunnen. In ruil voor zijn hulp moeten de vrienden op zoek naar een verdwenen diamant. Gaat het ze lukken? In een korte speurtocht kunnen de kinderen meehelpen in de zoektocht. Na afloop maken de kinderen een papieren held. Kijk, speur en knutsel je mee?

Meer weten »

Workshop Spel en Taalontwikkeling – ouders

2 november @ 11:00 - 12:00
Speeldag Amersfoort, Juttepeergaarde 2
Amersfoort, 3824 BE
+ Google Maps

Spel is de taal van kinderen. Creatief begaafde kinderen hebben meer dan gemiddeld behoefte aan spel om zich sociaal en emotioneel goed te kunnen uiten en te ontwikkelen.  Bij creatief begaafde kinderen gaan spel, communicatie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand.  Wat zegt een kind als hij of zij speelt of creatief is? Hoe kun je je kind helpen in zijn of haar ontwikkeling met spel en creativiteit?
In deze workshop krijg je meer inzicht in de taal van spel en creativiteit. We doen wat korte spelopdrachten, die je thuis kunt gebruiken. Spelen maar!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!