Kleurplaat

StoryArt | Speel je dromen waar!

De StoryArt Academy

Speel je dromen waar!

 

Wizja Kleurplaat

Hoi, ik heet Wizja. Ze noemen mij een rasoptimist. Mijn grote vriend is Wizno. Hij is het niet altijd eens met mij. We zijn bijzonder stel. Je zult ons vast en zeker tegenkomen in het Speeltheater.  Inmiddels is er een kleurplaat van mij gemaakt. Ben er best trots op.

Kleurplaat downloaden

Je kunt de kleurplaat gratis downloaden. Veel plezier met het inkleuren. Je kunt de kleurplaat extra opvrolijken met stickertjes, glitter. Als je het leuk vindt, mail ons dan je kleurplaat met je naam. We geven ze een mooi plekje in Speeltheater Wishdom.  Veel plezier!


Bedankt voor de mooie tekeningen

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!