Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Sterke verhalen maak je samen met de Storykids Academy. Graag tot ziens!

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest in voorbereiding 

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen ouderwets knutselen. Mijn studio heb ik extra feestelijk aangekleed in de sfeer van kerst. Er is een grote knutseltafel waar kinderen aan de slag kunnen.  Ik heb 4 verschillende knutselpakkertjes klaargemaakt voor de kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.  Uiteraard is er alle ruimte voor de kinderen om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Plezier hebben is waar het om draait. 

Plezier maken 

Plezier hebben is de motor voor ontwikkeling van creativiteit. Creatief bezig zijn helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Knutselen en spelen gaan hand in hand met het ontwikkelen van o.a. meer basisvertrouwen, initiatief en moed.  Tijdens het knutselfeest kunnen kinderen op hun gemak aan het werk, in hun eigen tempo. Ik wil kinderen laten verrassen door hun eigen creativiteit en nieuwsgierigheid. 

De verhalen van prof. Plezier en Katinka 

Kinderen maken kennis met de vrolijke verhalen van prof. Plezier en Katinka.  Katinka is een meisje van 8 jaar. Ze denkt dat ze te oud is om te spelen. Op wonderlijke wijze ontmoet ze prof. Plezier. Het is het begin van een reeks vrolijke en wonderlijke avonturen over vriendschap en jezelf zijn. 

Veel plezier! 

 

Van mismatch naar match

Klankbordgroep NTCN verkent oplossingen. Van mismatch naar match. Naar meer creatieve ruimte voor ontwikkeling.

Storykids Academy

Op avontuur in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek de geheimen van storytelling en dappere verhalen. Graag tot ziens!

Creatieve ontwikkeling

Creativiteit is belangrijk voor een brede ontwikkeling van kind en volwassene. Het is een kwestie van creatief waarnemen, denken én doen. Dat kun je leren.

Signaleren met het Wereldspel

Heeft je zoon of dochter problemen met leren? Vraag een screening aan met Het Wereldspel.

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Flyer Zomerprogramma 2020

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!