Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Graag tot ziens!

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest in voorbereiding 

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen ouderwets knutselen. Mijn studio heb ik extra feestelijk aangekleed in de sfeer van kerst. Er is een grote knutseltafel waar kinderen aan de slag kunnen.  Ik heb 4 verschillende knutselpakkertjes klaargemaakt voor de kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.  Uiteraard is er alle ruimte voor de kinderen om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Plezier hebben is waar het om draait. 

Plezier maken 

Plezier hebben is de motor voor ontwikkeling van creativiteit. Creatief bezig zijn helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Knutselen en spelen gaan hand in hand met het ontwikkelen van o.a. meer basisvertrouwen, initiatief en moed.  Tijdens het knutselfeest kunnen kinderen op hun gemak aan het werk, in hun eigen tempo. Ik wil kinderen laten verrassen door hun eigen creativiteit en nieuwsgierigheid. 

De verhalen van prof. Plezier en Katinka 

Kinderen maken kennis met de vrolijke verhalen van prof. Plezier en Katinka.  Katinka is een meisje van 8 jaar. Ze denkt dat ze te oud is om te spelen. Op wonderlijke wijze ontmoet ze prof. Plezier. Het is het begin van een reeks vrolijke en wonderlijke avonturen over vriendschap en jezelf zijn. 

Veel plezier! 

 

ik leer anders soo ben ik hoogbegaafd beelddenker

Ik leer anders

Hoogbegaafde kinderen met een voorkeur voor een visuele en creatieve denk- en leerstijl vinden moeilijk aansluiting in het reguliere onderwijs. Hoe begeleid je deze kinderen?

foto collage geluksdoosje.nl

KreaDoe Beurs

Terugblik op succesvolle KreaDoe Beurs van 1-5 november 2023

waterlandmuseum

Op avontuur in Waterlandmuseum

Plezier en betekenisvol leren met Storytellingprogramma’s van Studio Wishdom

NTCN klankbordgroep

Van mismatch naar match

Klankbordgroep NTCN verkent oplossingen. Van mismatch naar match. Naar meer creatieve ruimte voor ontwikkeling.

werkplaats 800 x 500

Storykids Academy

Op avontuur in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek de geheimen van storytelling en dappere verhalen. Graag tot ziens!

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!