Wij brengen plezier in talentontwikkeling. Ga mee op avontuur voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek welk verhaal jou laat stralen.

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest in voorbereiding 

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen ouderwets knutselen. Mijn studio heb ik extra feestelijk aangekleed in de sfeer van kerst. Er is een grote knutseltafel waar kinderen aan de slag kunnen.  Ik heb 4 verschillende knutselpakkertjes klaargemaakt voor de kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.  Uiteraard is er alle ruimte voor de kinderen om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Plezier hebben is waar het om draait. 

Plezier maken 

Plezier hebben is de motor voor ontwikkeling van creativiteit. Creatief bezig zijn helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Knutselen en spelen gaan hand in hand met het ontwikkelen van o.a. meer basisvertrouwen, initiatief en moed.  Tijdens het knutselfeest kunnen kinderen op hun gemak aan het werk, in hun eigen tempo. Ik wil kinderen laten verrassen door hun eigen creativiteit en nieuwsgierigheid. 

De verhalen van prof. Plezier en Katinka 

Kinderen maken kennis met de vrolijke verhalen van prof. Plezier en Katinka.  Katinka is een meisje van 8 jaar. Ze denkt dat ze te oud is om te spelen. Op wonderlijke wijze ontmoet ze prof. Plezier. Het is het begin van een reeks vrolijke en wonderlijke avonturen over vriendschap en jezelf zijn. 

Veel plezier! 

 

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

Ik wil spelen!

Ik wil spelen! gaat over de zoektocht naar plezier en geluk. Een persoonlijk verhaal over het belang van spel in persoonlijke ontwikkeling.

Spelend Ontdekken en Ontwikkelen

Betekenisvol spelen, jezelf ontdekken en ontwikkelen. Een creatieve en speelse aanpak om je talenten te onderzoeken en te ontwikkelen.

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!