Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest in voorbereiding 

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen ouderwets knutselen. Mijn studio heb ik extra feestelijk aangekleed in de sfeer van kerst. Er is een grote knutseltafel waar kinderen aan de slag kunnen.  Ik heb 4 verschillende knutselpakkertjes klaargemaakt voor de kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.  Uiteraard is er alle ruimte voor de kinderen om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Plezier hebben is waar het om draait. 

Plezier maken 

Plezier hebben is de motor voor ontwikkeling van creativiteit. Creatief bezig zijn helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Knutselen en spelen gaan hand in hand met het ontwikkelen van o.a. meer basisvertrouwen, initiatief en moed.  Tijdens het knutselfeest kunnen kinderen op hun gemak aan het werk, in hun eigen tempo. Ik wil kinderen laten verrassen door hun eigen creativiteit en nieuwsgierigheid. 

De verhalen van prof. Plezier en Katinka 

Kinderen maken kennis met de vrolijke verhalen van prof. Plezier en Katinka.  Katinka is een meisje van 8 jaar. Ze denkt dat ze te oud is om te spelen. Op wonderlijke wijze ontmoet ze prof. Plezier. Het is het begin van een reeks vrolijke en wonderlijke avonturen over vriendschap en jezelf zijn. 

Veel plezier! 

 

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Kracht van verbeelding

Creatieve manier om doelen te bepalen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!