Spelend op ontdekkingsreis

Spelend op ontdekkingsreis

Ontwikkel je potentieel met veel plezier

Spelend op ontdekkingsreis

Het handboek Spelend leren en ontdekken van Etje Heijdanus, Anouk van Nunen e.a. biedt theoretische en praktische handreikingen bij ontwikkelen van drama-aktiviteiten.  Onderwerpen als 21e eeuwse vaardigheden, culturele competenties, ontwikkelingspsychologie en de samenwerking met andere leergebieden maken van dit boek een compleet en eigentijds naslagwerk.

Het naslagwerk biedt ondersteuning om systematisch en met plezier dramalessen te ontwikkelen, zodat kinderen al spelend zichzelf en de wereld kunnen ontdekken. De inzet van drama als activiteit of project doet een appel op de natuurlijke aanleg voor drama en de creatieve ontwikkeling van ieder kind.

Het handboek vormt een leidraad bij de ontwikkeling van spel- en drama-aktiviteiten voor Speeltheater Wishdom.

 

Flyer Workshop Heldenavonturen

Social media

Met plezier naar school

Gemotiveerde leerlingen halen het beste uit zichzelf. Een creatieve aanpak om betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten.

Een Potje Pret

Potje Pret is een uitdagend familie- en vriendenspel. Lukt het jouw team om samen als eerste 100 punten binnen te halen?

Speeldagen 2019

De SpeelDag. Een buitenschoolse dag vol experiment, creativiteit en ruimte voor nieuwe vriendschappen voor hoogbegaafde kinderen.

knutselfeest

Knutselfeest in voorbereiding

Knutselfeest tijdens de kerstvakantie. De mooiste ideeën en ontwerpen komen tot leven als je even zonder druk aan de slag kunt. Gewoon lekker genieten van het knutselen. Daar word ik blij en vrolijk van.

Kracht van verbeelding

Creatieve manier om doelen te bepalen

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!