Voor een creatieve ontdekkingsreis in de wereld van verhalenkunstenaars op zoek naar dappere verhalen over jezelf zijn, zelfvertrouwen, vriendschap en geluk. Graag tot ziens!

Spelend op ontdekkingsreis

Spelend op ontdekkingsreis

Ontwikkel je potentieel met veel plezier

Spelend op ontdekkingsreis

Het handboek Spelend leren en ontdekken van Etje Heijdanus, Anouk van Nunen e.a. biedt theoretische en praktische handreikingen bij ontwikkelen van drama-aktiviteiten.  Onderwerpen als 21e eeuwse vaardigheden, culturele competenties, ontwikkelingspsychologie en de samenwerking met andere leergebieden maken van dit boek een compleet en eigentijds naslagwerk.

Het naslagwerk biedt ondersteuning om systematisch en met plezier dramalessen te ontwikkelen, zodat kinderen al spelend zichzelf en de wereld kunnen ontdekken. De inzet van drama als activiteit of project doet een appel op de natuurlijke aanleg voor drama en de creatieve ontwikkeling van ieder kind.

Het handboek vormt een leidraad bij de ontwikkeling van spel- en drama-aktiviteiten voor Speeltheater Wishdom.

 

Goed nieuws voor kinderen

Minister Slob kondigt een nationaal programma aan voor kinderen. Hij vraagt speciaal aandacht voor sociaal-emotionele investeringen in leerlingen en docenten.

Van mismatch naar match

Klankbordgroep NTCN verkent oplossingen. Van mismatch naar match. Naar meer creatieve ruimte voor ontwikkeling.

Storykids Academy

Op avontuur in de wereld van verhalenkunstenaars en ontdek de geheimen van storytelling en dappere verhalen. Graag tot ziens!

Creatieve ontwikkeling

Creativiteit is belangrijk voor een brede ontwikkeling van kind en volwassene. Het is een kwestie van creatief waarnemen, denken én doen. Dat kun je leren.

Een Potje Pret

Samen spelen en samen leren. SOO doe je dat! Met een Potje Pret.

Nieuwsbrief

Social media

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!