Verjaardagsfeestje

Feestelijk programma voor een verjaardagsfeestje met een verhaal en veel knutselpret.

15.00

Incl. werkboekje met verhaal, speurtocht en creatieve opdrachten.

Wil jij een avontuurlijk en origineel verjaardagsfeestje organiseren voor je dochter of zoon? Wij helpen je graag op weg met tips en ideeën voor een feestelijk feestje.

Het organiseren van een feestje is eigenlijk niet zo heel erg moeilijk. Wat het misschien lastig maakt, is dat er zo ontzettend veel kan. Je moet kiezen. Het wordt in ieder geval makkelijker als je een kinderfeestje koppelt aan een thema. Met een thema wordt het weer makkelijker om de activiteiten te kiezen.

Maar welk thema kies je dan? De kans is groot, dat je kind zelf leuke ideeën heeft. Maak er de tijd voor om samen met je kind te brainstormen. Laat het feestje dan gewoon al beginnen. Reserveer voldoende tijd in je agenda en maak een echte afspraak met je kind.

“Lieve schat, over anderhalve maand ben je jarig. Dat lijkt misschien nog ver weg. Hoe vind je het als we een super tof feestje gaan organiseren voor jou en je vriendjes? Zullen deze week afspreken en samen brainstormen. Volgens mij moeten we er echt even de tijd voor nemen. Doen?! Dan maken we er ook meteen een gezellige middag van! Doen? Zorg jij dat je een stel kleurpotloden en stiften bij je hebt? Dan zorg ik voor een heel groot vel papier. “

Lees meer: https://studiowishdom.nl/project/avontuurlijk-verjaardagsfeestje-met-een-verhaal/

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!