Storykids Academy

workshop scrapbook 2

Lessenserie

Nieuwe lessenseries starten 2e week januari 2021.  De persoonlijke ontwikkeling en het creatieve talent van jouw kind staat bij ons centraal.

Kerstvakantie

format website standaard 1 1

Knutselfeest

Wil je weten of de Storykids Academy een goede plek is voor jouw kind? Geef je kind op voor één van de workshops tijdens de kerstvakantie en ontdek het samen.

Ik leer anders

Ik leer anders

Hoogbegaafde kinderen met een voorkeur voor een visuele en creatieve denk- en leerstijl vinden moeilijk aansluiting in het reguliere onderwijs. Hoe begeleid je deze kinderen?

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid

De hersenen van creatief begaafde kinderen worden anders gestimuleerd. Kinderen denken anders, ze leren wezenlijk anders. Inzet van spel, drama en creativiteit stimuleert ontwikkeling.

Geluksdoosje.nl op Creadays

Geluksdoosje.nl op Creadays

CreaDays vormt de ultieme beleving voor iedereen met een liefde voor creatieve bezigheden, of voor degenen die hun creatieve vonk willen ontdekken.
Ontdek onze feestelijke paperfun cadeaupakketten of doe mee met één van onze workshops.

[events-calendar-templates template="default" style="style-1" date_format="full" start_date="" end_date="" limit="4" order="ASC" hide-venue="yes" time="future" featured-only="false" columns="1" autoplay="true"]

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!